info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE PEUGEOT E-2008

De elektrische en veelzijdige SUV.

Ontdek de nieuwe compacte SUV Peugeot e-2008 en de voordelen van zijn elektrische aandrijving. Ervaar de unieke sensaties van 100% elektrisch rijden en maak kennis met de talrijke voordelen van de nieuwe e-mobiliteit. Qua looks is de nieuwe compacte elektrische SUV Peugeot e-2008 vergelijkbaar met de thermische versies, zonder afbreuk te doen aan binnenruimte noch laadvolume.
Peugeot e-2008 verlichting

Een imposante verschijning

Het imposante en karakteristieke front van de nieuwe Peugeot 2008 SUV wordt gekenmerkt door een hellende voorruit, die zijn gestrekte en atletische looks accentueert. Zijn horizontale motorkap gaat over in een grote verchroomde grille. Die is geflankeerd door koplampen met karakteristieke lichtsignatuur en full led-technologie, die zijn eigentijdse katachtige blik benadrukken
Peugeot e-2008 close up kofferbak

Eem ruime, makkelijk te bereiken koffer

Gecombineerd met de 1/3-2/3 neerklapbare achterzetel biedt hij indrukwekkend veel laadruimte, die je aan jouw praktische wensen kan aanpassen. Zet de modulaire dubbele koffervloer in de hoogste positie en je laadt snel en zonder je lichaam op de proef te stellen in en uit. In de laagste positie wordt de koffer nog royaler.
Peugeot e-2008 Interieur

Unieke rijervaring

Verrijk je rijervaring aan het stuur in de nieuwe PEUGEOT 3D i-Cockpit® met intuïtieve ergonomie, een compact stuur, een capacitief 10″ HD touchscreen en een configureerbaar instrumentenbord. Je kan zonder contactsleutel in de hand instappen en starten, wat betekent dat je de deuren ontgrendelt en vergrendelt met de sleutel in je zak. Gewoon de wagen benaderen of verlaten volstaat.
Peugeot e-2008 sensoren

Semi-autonoom rijden

Dankzij de Peugeot DRive Assist Plus-technologie rijd je semi-autonoom. Met de rijstrookassistentie en de adaptieve cruise control met Stop & Go-functie stem je de snelheid automatisch af op die van je voorligger, zodat de tussenafstand constant blijft.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Fraai gebouwd en aantrekkelijk interieur
  • Comfortabele rit
  • Indrukwekkend stil bij snelheid
Minpunten
  • Niet zo snel naar elektrische auto normen
  • Rivalen hebben een grotere actieradius
Conclusie

Als u geen enorme actieradius nodig hebt – de meeste mensen maken gemiddeld niet zulke lange ritten – is de actieradius van de e-2008 prima, en biedt hij een behoorlijke passagiersruimte, een ruime kofferbak, een mooi interieur en een comfortabele en stille rit. Maar we raden u zeker aan om eens te kijken naar de Kia e-Niro of Volkswagen ID.3 als u iets nodig hebt waarmee u verder kunt rijden tussen twee oplaadbeurten of als u zin hebt in een elektrische auto die beter stuurt.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

e-2008
342 km — 45,0 kWh — 8,5 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse