info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE OPEL MOKKA-E

Wees anders dan de rest met de Mokka-e.

De nieuwe Mokka-e en zijn baanbrekende design tonen de weg voor de toekomst van Opel. Elke lijn en boog, van het evenwichtige cross-oversilhouet tot de krachtige grafische identiteit, getuigt van vertrouwen. De Mokka-e maakt een onmiskenbaar gedurfd statement, een voertuig dat zich onderscheidt van de massa door zijn zelfverzekerdheid en individuele stijl.

Durf anders te zijn

Ontdek een ruimte die getransformeerd werd door een nieuwe richting in Duits design. Het interieur kreeg een volledige digitale detox die de rijervaring naar een ander niveau tilt, versterkt door unieke combinaties van stoffen, sierelementen en hemelbekleding op maat van uw stijl.

Het nieuwe icoon

De Vizor is Opels iconische designelement. Hij integreert tal van prestatiegerichte systemen, sensoren en functies in één indrukwekkende module die letterlijk en emotioneel de toon aangeven in het design van Opel.

LED-Matrixkoplampen

De adaptieve permanent verblindingsvrije IntelliLux LED® Matrix Lights biedt in elke situatie een uitstekend zicht, zodat u met het comfort en de helderheid van krachtige grootlichten kunt rijden zonder andere bestuurders te verblinden.

Digitaal instrumentenpaneel

De verfijning en eenvoud van de Mokka-e zijn glashelder in het Opel Pure Panel. Het slim gestroomlijnde, personaliseerbare instrumentenbord van 12” biedt u alle informatie die u nodig heeft, helder en zonder storingen. Visueel afleidende elementen worden geëlimineerd, waardoor enkel een naadloze digitale controle overblijft.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Slim ontwerp
  • Fast charging beschikbaar
  • Zeer comfortabel
Minpunten
  • Mist wat vermogen
  • Kleine kofferruimte
  • Dure top-modellen
Conclusie

De Opel Mokka-e is een sterke introductie tot elektrisch rijden. Hij ziet er niet veel anders uit of voelt anders aan dan een benzine Mokka, terwijl zijn actieradius van 322 kilometer betekent dat hij zonder al te veel moeite in je leven zou kunnen passen. Voor een kleine SUV heeft de Opel Mokka-e zelfs een verrassend hoge zitpositie. Daardoor hebt u niet alleen een goed zicht op de weg voor u, maar zit u ook comfortabel en is de instap een fluitje van een cent.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Mokka-e
322 km — 45,0 kWh — 9,2 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse