info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE PEUGEOT E-208

De compacte elektrische 5-deurs.

De nieuwe Peugeot e-208 staat als stadswagen garant voor dynamische rijervaring, met dank aan de 100% elektrische aandrijving die laat genieten van innovatieve mobiliteit. De elektrische e-208 heeft alles om jou te verleiden. Hij valt op door zijn exclusieve, hoogtechnologische en innovatieve kenmerken. Peugeot is erin geslaagd om een volumineuze batterij zo in/onder de 208 in te bouwen dat in de e-versie qua binnenruimte en koffervolume, met een minimum kofferruimte van 311 liter, niets moet worden toegegeven op de ‘normale’ versies, een klein huzarenstukje.

Een onweerstaanbaar design

De Peugeot e-208 is de belichaming van de energietransitie bij Peugeot, en is daarom naast zuinig vooral ook stijlvol. De Peugeot 208 onderscheidt zich door zijn sportieve design en stoere voorkomen- een onweerstaanbare combinatie. Een compacte auto met volwassen prestaties.

De Peugeot i-Cockpit

Ontdek in het interieur de PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Ervaar het wendbare en intuïtieve rijgedrag met het compacte stuurwiel met geïntegreerde toetsen en de voordelen van het personaliseerbare digitale 3D-instrumentenpaneel, het grote 10 inch HD-touchscreen en de 7 op pianotoetsen lijkende toggle switches.

Digitaal 3D-instrumentenpaneel

Het digitale instrumentenpaneel heeft een futuristisch holografisch 3D-scherm en bevindt zich in je directe blikveld. De informatie over de auto en het rijden wordt afhankelijk van het belang of de urgentie van de informatie (veiligheid, rijhulpsystemen, navigatie) op twee niveaus weergegeven en is altijd perfect afleesbaar. Je kan zelf instellen welke informatie permanent wordt weergegeven.

Een uiterst hoogwaardig interieur

De sportieve, comfortabele en veel steun biedende voorstoelen en de hoogwaardige bekledingsmaterialen met sierstiksels dragen bij tot een ontspannen en rustgevende sfeer.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • High-tech interieur
  • Voor een stadswagen redelijk was passagiersruimte
  • Een behendige en vinnige wagen
Minpunten
  • Navigatie interface
  • Geen fatsoenlijke opbergruimte voor de laadkabel
  • Een Renault ZOE raakt verder
Conclusie

Over het algemeen valt de e-208 op door zijn stijl, de technologie aan boord en de over het algemeen verfijnde uitstraling. Bij de facelift zijn er enkele wensen, niet in het minst een soepeler rijgedrag, meer opbergruimte voor de kabels en misschien een nog grotere actieradius. Desondanks heeft de Peugeot een jeugdiger en uitbundigere uitstraling dan bijvoorbeeld de Renault ZOE.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

e-208
362 km — 45,0 kWh — 8,1 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse