info@move2green.be 0498 54 65 06

Zappi-oplaadpunt

Kies voor een Zappi-oplaadpunt en ontvang kwaliteit. Je kan niet bij elke lader kiezen hoeveel van je eigen elektriciteit je gebruikt. Daar onderscheidt het slimme Zappi-oplaadpunt zich in. Die past zoveel mogelijk eigen consumptie toe en trekt zo weinig mogelijk uit het stroomnetwerk. Wil jij ook zo’n laadpunt? Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, in de buurt van Aalst, helpt je hierbij.

SLIMME OPLAADPUNTEN

Leer je Zappi-oplaadpunt kennen

Met dit oplaadpunt bepaal je zelf hoe snel je wagen oplaadt. Met het Zappi-oplaadpunt maak je maximaal gebruik van je eigen elektriciteitsproductie. Er zijn drie verschillende programma’s van deze laadoplossing:

  • Volledig laden zonder gebruik van het net in de ECO+ mode: Het laden wordt gepauzeerd als de eigen productie te laag is. Je kiest zelf het percentage van minimaal groen laden.
  • Laden in de slimme modus: Zoveel mogelijk eigen energie. Wanneer de eigen productie te laag is, wordt er bijgeladen vanuit het net. Je laadt nooit lager dan 1,4kW.
  • Op maximaal vermogen snel laden: Bij te weinig eigen energie laad je vanuit het net. De maximale capaciteit is 22kW, afhankelijk van je wagen en je aansluiting (16A of 32A of een waarde daartussen).

Zoek je toch naar een ander merk? Kies dan voor een Alfen-laadpaal.

Een echte smartlader

De Zappi-oplaadpunten zijn ook echte smartladers op meerdere fronten:

  • Zappi is volledig programmeerbaar, je stelt met timers precies in wanneer er geladen mag worden. Zo maak je maximaal gebruik van de laagste tarieven.
  • Zappi heeft dynamic loadbalancing. Dat wil zeggen dat hij rekening houdt met je maximale capaciteit, de hoofdzekering en andere verbruikers. Zo laad je je wagen op maximale sterkte op, zonder ergens anders rekening mee te moeten houden. Zappi regelt zelf de sterkte en zorgt dat alle apparaten in huis blijven functioneren.
  • Zappi houdt precies al je laadsessies bij. Zo kan je per dag, week, maand, jaar of per sessie precies uitlezen hoeveel kWh er precies geladen is.
  • Zappi is geschikt voor elk merk van elektrische wagens, waaronder bijvoorbeeld de Polestar.

Fast mode

Snel laden zoals bij elke andere lader, op maximaal vermogen. Er wordt dus ook vanuit het net bijgeladen als er te weinig eigen productie is. De maximale capaciteit is 22kW, dit is afhankelijk van jouw wagen en aansluiting 

Eco mode

Laden in de slimme modus met zoveel mogelijk gebruik van eigen energie, de ECO modus. Zodra de eigen productie te laag is, wordt er vanuit het net bijgeladen. Nooit lager dan 1,4kW laden.

Eco+ mode

Volledig laden zonder gebruik van het net in de ECO+ mode, waarbij het opladen wordt gepauzeerd als de eigen productie even te laag is (bijvoorbeeld bij wolken). Kies zelf het percentage minimaal groen laden.

Programmeerbaar

Zappi is volledig vrij programmeerbaar, u kunt met timers precies instellen wanneer er geladen mag worden (bijvoorbeeld daltarief). Zo kunt u maximaal gebruik maken van de laagste tarieven zonder daarover na te denken.

Load balancing

Zappi heeft dynamic loadbalancing. Dat wil zeggen dat hij rekening houdt met de maximale capaciteit, je hoofdzekering en andere verbruikers. Zo word je wagen op maximale sterkte opgeladen, zonder dat u ook maar ergens rekening mee hoeft te houden. 

ZOALS GEZIEN OP TV

Zappi op Kanaal Z

Recent deed Move2Green een interview voor het Kanaal Z programma ‘Alle zaken op een rijtje’. Daarin leggen we uit hoe we te werk gaan en wat de voordelen zijn van elektrisch rijden en speelt de Zappi laadoplossing een prominente rol. Zaakvoerder Tim Van den bussche van Move2Green aan het woord …

KLANTENCASE

Slimme laadoplossing in Merelbeke

Voor een nieuw samengesteld gezin uit Merelbeke plaatste Move2Green een Zappi oplaadpunt voor hun elektrische wagen. Deze installatie laat onder meer toe de wagen enkel op te laden via de aanwezige zonnepanelen. Zo wordt piekvermogen vermeden en kan een maximum aan groene energie aangewend worden.

Move2Green bezorgt je graag een Zappi-oplaadpunt. Wij zijn specialist in elektrische voertuigen en alles wat hierbij komt kijken. Een Zappi-oplaadpunt kan hierbij dus zeker niet ontbreken. Maak een afspraak via het contactformulier of bel ons op 0498/54.65.06! Wij antwoorden zo snel mogelijk op al uw vragen.

Contact Us