ZAPPI

LAADPALEN

SLIMME OPLAADPUNTEN

Leer Zappi kenen

Nu kunt u zelf bepalen hoe snel uw wagen moet opladen, met de zappi lader kunt u maximaal gebruik maken van de eigen elektriciteit productie. U kiest uit drie verschillende programma’s.

  1. Volledig laden zonder gebruik van het net in de ECO+ mode. Hierbij wordt het opladen gepauzeerd als de eigen productie even te laag is (bijvoorbeeld bij wolken). Kies zelf het percentage minimaal groen laden.
  2. Laden in de slimme modus met zoveel mogelijk gebruik van eigen energie, de ECO modus. Zodra de eigen productie te laag is, wordt er vanuit het net bijgeladen. Nooit lager dan 1,4kW laden.
  3. Snel laden zoals bij elke andere lader, op maximaal vermogen. Er wordt dus ook vanuit het net bijgeladen als er te weinig eigen productie is. De maximale capaciteit is 22kW, dit is afhankelijk van uw wagen en uw aansluiting (16A of 32A of een waarde daartussen).

Een echte smartlader

Ontdek de sterktes van de Zappi laadpalen.

Fast mode

Snel laden zoals bij elke andere lader, op maximaal vermogen. Er wordt dus ook vanuit het net bijgeladen als er te weinig eigen productie is. De maximale capaciteit is 22kW, dit is afhankelijk van uw wagen en uw aansluiting 

Eco mode

Laden in de slimme modus met zoveel mogelijk gebruik van eigen energie, de ECO modus. Zodra de eigen productie te laag is, wordt er vanuit het net bijgeladen. Nooit lager dan 1,4kW laden.

Eco+ mode

Volledig laden zonder gebruik van het net in de ECO+ mode, waarbij het opladen wordt gepauzeerd als de eigen productie even te laag is (bijvoorbeeld bij wolken). Kies zelf het percentage minimaal groen laden.

Programmeerbaar

Zappi is volledig vrij programmeerbaar, u kunt met timers precies instellen wanneer er geladen mag worden (bijvoorbeeld daltarief). Zo kunt u maximaal gebruik maken van de laagste tarieven zonder daarover na te denken.

Load balancing

Zappi heeft dynamic loadbalancing. Dat wil zeggen dat hij rekening houdt met uw maximale capaciteit, uw hoofdzekering en andere verbruikers. Zo wordt uw wagen op maximale sterkte opgeladen, zonder dat u ook maar ergens rekening mee hoeft te houden. 

ZOALS GEZIEN OP TV

Zappi op Kanaal Z

Recent deed Move2Green een interview voor het Kanaal Z programma ‘Alle zaken op een rijtje’. Daarin leggen we uit hoe we te werk gaan en wat de voordelen zijn van elektrisch rijden en speelt de Zappi laadoplossing een prominente rol. Zaakvoerder Tim Van den bussche van Move2Green aan het woord …

KLANTENCASE

Slimme laadoplossing in Merelbeke

Voor een nieuw samengesteld gezin uit Merelbeke plaatste Move2Green een Zappi oplaadpunt voor hun elektrische wagen. Deze installatie laat onder meer toe de wagen enkel op te laden via de aanwezige zonnepanelen. Zo wordt piekvermogen vermeden en kan een maximum aan groene energie aangewend worden.

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Heb je een specifieke vraag laat dan wat meer informatie achter, dan kunnen we direct daarmee aan de slag.

Contact Us