Home » Polestar wagen

Polestar is een merk dat bekend staat om hun innovatieve kijk op de elektrische wagen. Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem houden we van duurzaamheid en zuinig rijden. We bieden je daarom met veel plezier een wagen van dit merk aan. Zie jij het al helemaal zitten om een nieuwe groene auto te kopen en in alle comfort rond te rijden? Ontdek dan hier welke modellen wij verkopen.

Polestar 2 opladen

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Polestar biedt een wagen naar ieders wensen

Als jij een wagen wilt die puur rijgenot garandeert, dan zit je met een wagen van Polestar goed. Zij innoveren steeds en bieden jou dan ook altijd de nieuwste technologie├źn aan. Bij onze onderneming breiden we ons wagenpark dan ook regelmatig uit met de meest moderne modellen. Je kan er dan voor kiezen om die Polestar te leasen of meteen te kopen. Kies jij ervoor om de wagen van Polestar te kopen? Dan kan je vele jaren rondrijden in een comfortabele auto die snel optrekt en een ver bereik heeft. De batterijen van de Polestar 2 gaan bijvoorbeeld bijna 600 km mee. Het is dus de ideale auto om te gebruiken voor het werk of voor leuke tripjes met het gezin. Heb jij een wagen van Polestar gezien die je wilt kopen? Vind dan ook meteen een passende laadoplossing bij ons!

Kom meer te weten over onze werkwijze

Wil je graag weten hoe we juist te werk gaan bij de aankoop of renting van een wagen? We leggen het jou graag uit. Kom dus zeker eens langs bij ons autorentingsbedrijf om de verschillende wagens van Polestar te ontdekken en stel ons al jouw vragen over de aankoop ervan. We zijn eveneens bereikbaar via het nummer 0498/54.65.06 of op het e-mailadres info@move2green.be om je vragen over onze werkwijze of onze Polestar-wagens op te lossen.