info@move2green.be 0498 54 65 06

Home » Polestar wagen

Polestar is een merk dat bekend staat om hun innovatieve kijk op de elektrische wagen. Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem houden we van duurzaamheid en zuinig rijden. We bieden je daarom met veel plezier een wagen van dit merk aan. Zie jij het al helemaal zitten om een nieuwe groene auto te kopen en in alle comfort rond te rijden? Ontdek dan hier welke modellen wij verkopen.

Polestar 2 elektrische wagen kopen huren shortrent EV

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Polestar biedt een wagen naar ieders wensen

Wanneer je op zoek bent naar een auto die echt rijplezier biedt, dan zit je goed bij Polestar. Zij zijn constant aan het innoveren, waardoor ze je altijd voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen. Ons bedrijf voegt daarom voortdurend de nieuwste en meest geavanceerde modellen toe aan onze collectie. Je kan ervoor kiezen om een Polestar te leasen of meteen te kopen. Besluit je een Polestar auto aan te schaffen? Dan geniet je jarenlang van een wagen die comfort combineert met snelle acceleratie en een lange actieradius. De duurzame batterijen maken het de perfecte keuze voor zowel zakelijk gebruik als gezellige uitstapjes met de familie. Overweeg je om een model van Polestar te kopen? Vind dan ook meteen een passende laadoplossing bij ons!

Kom meer te weten over onze werkwijze

Wil je graag weten hoe we juist te werk gaan bij de aankoop of renting van een wagen? We leggen het jou graag uit. Kom dus zeker eens langs bij ons autorentingsbedrijf om de verschillende wagens van Polestar te ontdekken en stel ons al jouw vragen over de aankoop ervan. We zijn eveneens bereikbaar via het nummer 0498/54.65.06 of op het e-mailadres info@move2green.be om je vragen over onze werkwijze of onze Polestar-wagens op te lossen.