info@move2green.be 0498 54 65 06

ONZE TYPES ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Elektrische wagens

Ben je op zoek naar elektrische wagens om aan te kopen of om op korte termijn te huren? Dat is geen enkel probleem bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem. Wij schuimen de markt af op zoek naar de ideale elektrische wagen voor jou. Ons huidige aanbod kan je ook steeds bekijken op Autoscout24.be. Wij vertellen je graag meer over investeren in elektrische wagens!

Bereken het voordeel van onze elektrische wagens

Bij ons autorentingsbedrijf vinden we dat fossiele brandstoffen tot het verleden behoren. We gaan voor een groene en schone wereld. Naast dat je goed bezig bent voor de aarde door een elektrische auto te huren, is het ook goed voor je eigen portemonnee. Bereken hieronder hoeveel je bespaart door over te stappen op een van onze elektrische wagens.

ONZE FORMULES

Renting of kopen?

Move2Green is een onafhankelijke partij. Dat wil zeggen dat we niet vasthangen aan een specifiek automerk of garage. Zo kunnen wij vlot prijzen vergelijken en de wagen aanbrengen die het best bij jou past. Wij bieden sommige elektrische wagens ook aan in een formule van shortlease (max. 6 maanden) of via een innovatieve formule van 4 jaar, waarbij je na 2 jaar van wagen kan veranderen. Dat is zo goed als uniek op de Belgische markt!

ONTDEK HEM BIJ MOVE2GREEN

Ontworpen voor emissievrije prestaties, zonder concessies te doen aan het CUPRA-karakter. Een range van 550 km, indrukwekkende prestaties, geweldige dynamiek en een vermogen dat u in vervoering brengt. De CUPRA Born is vakkundig gevormd voor emotiezoekers. Ontdek, huur, lease of koop de Cupra Born bij Move2Green.
Video afspelen

Specificaties

Actieradius
Vermogen
Batterij

550 km (WLTP)
170 kW / 231 pk
77 kWh

Snellaadvermogen
Oplaadtijd 20 – 80%
Afmetingen (l/b/h)

120 Wh
00:40
4,32/1,78/1,54

Rijden met elektrische wagens roept diverse opinies op. Waar sommige mensen het beschouwen als ‘de toekomst die nu al begonnen is’, zien anderen elektrische auto’s als meer belastend voor het milieu dan benzine- of dieselauto’s. Wij richten ons op de meest voorkomende misvattingen en het onderscheiden van feiten en opinies. Uiteindelijk is de keuze aan jou wat het beste bij je past en, even belangrijk, wat binnen je budget valt. Door vooroordelen terzijde te schuiven, zul je al snel de vele voordelen en het plezier van elektrische wagens ontdekken.

ERVAAR HET ZELF

Ontdek zelf het plezier van elektrisch rijden met een testrit

Als je nog nooit met een elektrische wagen gereden hebt, dan weet je niet wat je mist. De instant koppeling, het geruisloze wegrijden, one-pedal driving… Het maakt een elektrische wagen een plezier om mee te rijden. Boek snel een testrit om het zelf te voelen. Neem gerust contact op met ons en bel naar het nummer 0498/54.65.06.

SAMEN NAAR EEN

GROENERE WERELD