ONZE TYPES ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Personenwagens en bestelwagens

Ben je op zoek naar een andere wagen om aan te kopen of om op korte termijn te huren? Geen probleem. Neem contact met ons op en wij schuimen de markt af op zoek naar die ideale elektrische wagen voor jou. Ons huidig aanbod kan je steeds bekijken op onze pagina met stockwagens of op Autoscout24.be. Wil je weten hoeveel je kan besparen door elektrisch te rijden? Gebruik dan onze handige berekenmodule.

Bereken je voordeel

Bij Move 2Green vinden we dat fosiele brandstoffen tot het verleden behoren. We gaan voor een groene en schone wereld. Naast dat je goed bezig bent voor de aarde, is het ook goed voor je eigen portemonnee. Bereken hieronder hoeveel je bespaart door over te stappen op een elektrische wagen.

ONZE FORMULES

Renting of kopen?

Move2Green is een onafhankelijke partij. Dit wil zeggen dat we niet vasthangen aan een automerk of garage. Zo kunnen wij vlot prijzen vergelijken en de wagen aanbrengen die best bij je past. Wij bieden sommige wagens ook aan in short term renting (max. 6 maanden) of via een innovatieve formule op 4 jaar waarbij je na 2 jaar van wagen kan veranderen. Dit is zo goed als uniek op de Belgische markt!

ONTDEK HEM BIJ MOVE2GREEN

De Mercedes EQS SUV is het Mercedes-EQ karakter, op grootse wijze stijlvol. Naadloze vlakken creëren van buiten een elegant samenspel van puurheid en dynamiek. Van binnen zorgen de exclusieve sierdelen en subtiele leds voor fraaie accenten. Ontdek hem binnenkort bij Move2Green.

Video afspelen

Specificaties

Actieradius
Vermogen
Batterij
660 km (WLTP)
400 kW / 545 pk
107,8 kWh (in 31 minuten naar 80%)

Afmetingen (l,b,h)
Wielbasis
Zitplaatsen

5.12/1,96/1,72
3,21 m
7 zitplaatsen

Laten we eerlijk zijn, er bestaan nogal wat ‘meningen’ over elektrisch rijden. Terwijl sommigen het duidelijk als ‘de toekomst vandaag’ zien, beschouwen anderen elektrische wagens als meer vervuilend dan een benzine- of dieselwagen. Hieronder proberen we de meest gangbare mythes te behandelen en feiten van meningen te scheiden. Uiteindelijk kies je nog steeds zelf welke oplossing het best voor je is, en ook belangrijk: past in je budget. Maar als je vooroordelen opzij kan zetten, dan zal je snel ontdekken dat elektrisch rijden echt een hoop voordelen én rijplezier biedt.

EEN KIJKJE IN DE TOEKOMST

Binnenkort beschikbaar op de Belgische markt

Dat elektrische wagens aan populariteit winnen is nu wel duidelijk. Steeds meer merken brengen batterij elektrische auto’s op de markt. We geven je een overzicht van wagens die we binnenkort op de Belgische markt kunnen verwachten.

ERVAAR HET ZELF

Ontdek zelf het plezier van elektrisch rijden met een testrit

Geloof ons: als je nog nooit met een elektrische wagen gereden hebt, dan weet je niet wat je mist. Het instant koppel, het geruisloze wegrijden, het one-pedal driving … Het maakt een elektrische wagen een plezier om mee te rijden.

SAMEN NAAR EEN

GROENERE WERELD