ONZE TYPES ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Elektrische wagens

Ben je op zoek naar elektrische wagens om aan te kopen of om op korte termijn te huren? Dat is geen enkel probleem bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem. Wij schuimen de markt af op zoek naar de ideale elektrische wagen voor jou. Ons huidige aanbod kan je ook steeds bekijken op Autoscout24.be.

Bereken het voordeel van onze elektrische wagens

Bij ons autorentingsbedrijf vinden we dat fossiele brandstoffen tot het verleden behoren. We gaan voor een groene en schone wereld. Naast dat je goed bezig bent voor de aarde door een elektrische auto te huren, is het ook goed voor je eigen portemonnee. Bereken hieronder hoeveel je bespaart door over te stappen op een van onze elektrische wagens.

ONZE FORMULES

Renting of kopen?

Move2Green is een onafhankelijke partij. Dat wilt zeggen dat we niet vasthangen aan een specifiek automerk of garage. Zo kunnen wij vlot prijzen vergelijken en de wagen aanbrengen die het best bij jou past. Wij bieden sommige elektrische wagens ook aan in een formule van short term renting (max. 6 maanden) of via een innovatieve formule van 4 jaar, waarbij je na 2 jaar van wagen kan veranderen. Dat is zo goed als uniek op de Belgische markt!

ONTDEK HEM BIJ MOVE2GREEN

De Mercedes EQS SUV is het Mercedes-EQ karakter, op grootse wijze stijlvol. Naadloze vlakken creëren van buiten een elegant samenspel van puurheid en dynamiek. Van binnen zorgen de exclusieve sierdelen en subtiele leds voor fraaie accenten. Ontdek hem binnenkort bij Move2Green.

Video afspelen

Specificaties

Actieradius
Vermogen
Batterij
660 km (WLTP)
400 kW / 545 pk
107,8 kWh (in 31 minuten naar 80%)

Afmetingen (l,b,h)
Wielbasis
Zitplaatsen

5.12/1,96/1,72
3,21 m
7 zitplaatsen

Laten we eerlijk zijn, er bestaat nogal wat meningen over elektrisch rijden. Terwijl sommigen het duidelijk als ‘de toekomst vandaag’ zien, beschouwen anderen elektrische wagens als meer vervuilend dan een benzine- of dieselwagen. Hieronder proberen we de meest gangbare mythes te behandelen en de feiten van meningen te scheiden. Uiteindelijk kies je nog steeds zelf welke oplossing het best voor jou is en, ook belangrijk, in je budget past. Als je vooroordelen opzij kan zetten, zal je snel ontdekken dat elektrisch rijden echt een hoop voordelen én rijplezier biedt.

EEN KIJKJE IN DE TOEKOMST

Binnenkort beschikbaar op de Belgische markt

Dat elektrische wagens aan populariteit winnen is duidelijk. Steeds meer merken brengen elektrische auto’s op de markt. We geven je een overzicht van wagens die we binnenkort op de Belgische markt kunnen verwachten. Hier vind je vast en zeker wel een auto tussen die past bij jouw rijstijl!

ERVAAR HET ZELF

Ontdek zelf het plezier van elektrisch rijden met een testrit

Als je nog nooit met een elektrische wagen gereden hebt, dan weet je niet wat je mist. De instant koppeling, het geruisloze wegrijden, het one-pedal driving, … het maakt een elektrische wagen een plezier om mee te rijden. Boek snel een testrit om het zelf te voelen. Je neemt hiervoor contact met ons op door te bellen naar het nummer 0498/54.65.06.

SAMEN NAAR EEN

GROENERE WERELD