ALFEN

SLIMME LAADOPLOSSINGEN

SLIMME OPLAADPUNTEN

Alfen laadpalen

Alfen biedt een reeks van 3 slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten.  Ze zijn zo ontworpen dat ze groeien volgens je behoefte. Zo kan je kiezen om pas later met een laadpas te werken of het volle vermogen van de laadpaal aan te spreken. Alle voorzieningen zijn reeds ingebouwd en zijn met software te activeren. Zo betaal je nu enkel voor de functionaliteit die je gebruikt.

 Ze zijn daarnaast ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten. De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. Daarnaast kunnen ze bovendien reageren op flexibele energietarieven. Hun hoogontwikkelde technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan 10 jaar.

Eve Single S-Line

Eve Single Pro-Line

Eve Double Pro-Line

De voordelen van Alfen

Alfen oplaadpalen zijn zeer flexibel in te richten en groeien mee me je energiebehoefte. Je betaalt dus enkel voor wat je effectief nodig hebt. Wil je een betaaloplossing achteraf toevoegen? ook dat is mogelijk. Ontdek hieronder de eigenschappen van alle Alfen laadpalen.

Behuizing

Alfen laadpalen hebben een moderne compacte behuizing.

Montage

Montage aan de wand of losstaand met optionele montagepaal.

Slim

Dynamisch loadbalancen mogelijk door samenwerking met slimme meter.

SIM-lockvrij

Steeds vrije keuze voor de aanbieder van laaddiensten.

Kwaliteit

Een solide en hoogwaardig Europees product.

KLANTENCASE

Alfen smart charging network

Het Smart Charging Network (SCN) van Alfen is de meest geavanceerde laadpleintechnologie op de markt. Het werkt als een sociaal laadnetwerk, zonder masters en slaves. Alle laadstations stemmen de laadsnelheid onderling af. Hoewel ingesteld en functionered als een groep, blijven de laadstations individueel benaderbaar en stuurbaar. Zo behoudt u de controle over het netwerk.  Met het Smart Charging Network wordt het beschikbare vermogen eerlijk verdeeld over de aanwezige gebruikers. Een voertuig is volgeladen? Dan krijgen de andere aangesloten voertuigen automatisch meer stroom.

KLANTENCASE

D'Ieteren plaatst laadpunten Alfen

EDI – Electric by D’Ieteren stelt de gebruiker een compleet ecosysteem van laadoplossingen voor, aangepast aan de technische kenmerken van alle elektrische en plug-in hybride voertuigen: laadstations voor thuis of op het werk en laadpassen waarmee de gebruiker toegang krijgt tot een van de grootste laadpuntennetwerken in Europa.

Voor dit systeem zocht de Belgische distributeur naar een partij voor het leveren van de laadpunten. Daarbij waren “ruime ervaring op de Belgische markt en de hoogkwalitatieve state-of-the-art laadapparatuur” van Alfen belangrijke factoren.

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Heb je een specifieke vraag laat dan wat meer informatie achter, dan kunnen we direct daarmee aan de slag.

Contact Us