ALFEN

SLIMME LAADOPLOSSINGEN

SLIMME OPLAADPUNTEN

Alfen laadpaal

Een Alfen-laadpaal wordt zo ontworpen dat deze groeit volgens je behoeften. Je vindt drie modellen van 3,7 tot 22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten. Werk met een laadpas of spreek het volle vermogen van de laadpaal aan. De Alfen-laadpalen vind je bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst.

Alfen-laadpalen zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, en ze kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten. De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. Daarnaast kunnen ze reageren op flexibele energietarieven. Hun hoogontwikkeld technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan tien jaar.

Eve Single S-Line

Eve Single Pro-Line

Eve Double Pro-Line

Twee auto's tegelijkertijd laden

De balanced versie van de Alfen-laadpaal wordt aangesloten op één aansluitkabel van 32A (22kW). Deze stroom wordt vervolgens verdeeld tussen beide sockets. Wanneer een elektrische personenwagen oplaadt, krijgt deze de volledige 22kW ter beschikking. Wanneer er twee auto’s laden, wordt de stroom verdeeld  tussen beide auto’s. De balanced versie is met name geschikt op locaties waar je een dubbele Alfen-laadpaal plaatst. Als je de “optionele load balancing via slimme meter” koopt, houdt het laadstation ook rekening met al het andere verbruik. Dit is met name interessant voor (kantoor)locaties waar de voor de laadstations beschikbare stroom niet altijd gegarandeerd kan worden. Bovendien is de Alfen-laadpaal geschikt voor elk merk van wagen, waaronder de MG elektrische auto. Verschillende modellen op hetzelfde moment opladen, is dus vanzelfsprekend.

Koop je autolader bij ons

Wat je ook zoekt, we hebben als specialist in elektrische wagens de geschikte Alfen-laadpaal voor jou. Bekijk onze waarden en leg je vertrouwen bij ons voor je Alfen-laadpaal! Vraag gerust naar een vrijblijvende offerte of stuur een e-mail naar info@move2green.be of bel naar het nummer 0498/54.65.06. Wil je graag alle laadoplossingen analyseren voor je beslist? Wij staan je graag bij voor meer informatie!

De voordelen van Alfen

Alfen oplaadpalen zijn zeer flexibel in te richten en groeien mee me je energiebehoefte. Je betaalt dus enkel voor wat je effectief nodig hebt. Wil je een betaaloplossing achteraf toevoegen? ook dat is mogelijk. Ontdek hieronder de eigenschappen van alle Alfen laadpalen.

Behuizing

Alfen laadpalen hebben een moderne compacte behuizing.

Montage

Montage aan de wand of losstaand met optionele montagepaal.

Slim

Dynamisch loadbalancen mogelijk door samenwerking met slimme meter.

SIM-lockvrij

Steeds vrije keuze voor de aanbieder van laaddiensten.

Kwaliteit

Een solide en hoogwaardig Europees product.

KLANTENCASE

Alfen smart charging network

Het Smart Charging Network (SCN) van Alfen is de meest geavanceerde laadpleintechnologie op de markt. Het werkt als een sociaal laadnetwerk, zonder masters en slaves. Alle laadstations stemmen de laadsnelheid onderling af. Hoewel ingesteld en functionered als een groep, blijven de laadstations individueel benaderbaar en stuurbaar. Zo behoud je de controle over het netwerk.  Met het Smart Charging Network wordt het beschikbare vermogen eerlijk verdeeld over de aanwezige gebruikers. Een voertuig is volgeladen? Dan krijgen de andere aangesloten voertuigen automatisch meer stroom.

KLANTENCASE

D'Ieteren plaatst laadpunten Alfen

EDI – Electric by D’Ieteren stelt de gebruiker een compleet ecosysteem van laadoplossingen voor, aangepast aan de technische kenmerken van alle elektrische en plug-in hybride voertuigen: laadstations voor thuis of op het werk en laadpassen waarmee de gebruiker toegang krijgt tot een van de grootste laadpuntennetwerken in Europa.

Voor dit systeem zocht de Belgische distributeur naar een partij voor het leveren van de laadpunten. Daarbij waren “ruime ervaring op de Belgische markt en de hoogkwalitatieve state-of-the-art laadapparatuur” van Alfen belangrijke factoren.

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Heb je een specifieke vraag laat dan wat meer informatie achter, dan kunnen we direct daarmee aan de slag.

Contact Us