Laadpaal voor bedrijf

Home » Laadpaal bedrijf

Zoek jij een laadpaal die je kan installeren op het terrein van je bedrijf? Wij hebben allerlei laadoplossingen voor bedrijven beschikbaar. Move2Green in Sint-Lievens-Houtem groeit mee met de bewegende wereld die steeds meer afscheid neemt van fossiele brandstoffen. We helpen jou daarom ook graag om je bedrijf groener te maken en een laadpaal te installeren op je parking.

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

laadpaal alfen

Welke laadpaal past perfect bij jouw bedrijf?

Het is niet altijd even gemakkelijk om de gepaste laadpaal te vinden of zelf bij je bedrijf te installeren. Wij bieden daarom enkele kwaliteitsvolle laadoplossingen voor bedrijven aan en geven waar nodig advies. Zo maak je steeds de juiste keuze voor je onderneming. Een van onze handige laadoplossingen voor bedrijven is de Eve Double van Alfen. Doordat er twee auto’s tegelijk kunnen opladen, is het ideaal om de laadpaal te installeren op de parking van je bedrijf. Je kan zelfs een logo uploaden op de gebruiksinterface, zodat het duidelijk is wie er mag parkeren en opladen. Wil je graag een slimme laadpaal installeren die zeer compact is? Ook dan hebben we diverse laadoplossingen in ons aanbod voor bedrijven.

De voordelen van een goede laadoplossing

Of je nu een klein of groot bedrijf bent, het is altijd een goed idee om een laadpaal te installeren. Op die manier geef je jouw medewerkers immers de kans om milieubewust met een elektrische wagen naar het werk te komen. Hebben je medewerkers een elektrische bedrijfswagen? Dan is het zeker nodig om laadoplossingen te voorzien. Door hierin te investeren, geniet je bovendien van heel wat voordelen. Iedereen van je onderneming rijdt niet alleen groener, maar jij bespaart ook heel wat geld. De laadoplossingen die wij aanbieden voor bedrijven zijn immers 225% aftrekbaar. Het loont daarom zeker de moeite om te kijken naar de opties voor de elektrificatie van je wagenpark.

Kies voor ons charging platform

Zoek je nog wat extra hulp om over te schakelen van fossiele brandstof naar elektrische laadoplossingen voor bedrijven? Dan bieden wij een smart energy managementsysteem aan genaamd M2G Energy Cloud. We helpen je met veel plezier tijdens deze transitie. Een eerste stap hierbij is natuurlijk om een laadpaal te installeren bij je bedrijf. Schakel ons hiervoor in door te bellen naar het nummer 0498/54.65.06. Wil je graag onze andere diensten, zoals de renting van een wagen, ontdekken? Ook dan zijn wij bereikbaar voor al jouw vragen.