info@move2green.be 0498 54 65 06

Laadpaal voor een bedrijf

Home » Laadpaal bedrijf

Een laadpaal installeren op het terrein van je bedrijf biedt niets dan voordelen. Wij hebben allerlei laadoplossingen voor bedrijven beschikbaar. Move2Green in Sint-Lievens-Houtem groeit mee met de bewegende wereld die steeds meer afscheid neemt van fossiele brandstoffen. We helpen jou graag om je bedrijf groener te maken en een laadpaal te installeren op je parking.

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

laadpaal alfen

Welke laadpaal past perfect bij jouw bedrijf?

De juiste laadpaal vinden en installeren bij je onderneming kan uitdagend zijn. Daarom stellen wij enkele topkwaliteit laadoplossingen voor bedrijven beschikbaar en bieden advies waar nodig, zodat je altijd een weloverwogen beslissing neemt voor jouw bedrijf. Een van onze handige laadoplossingen voor bedrijven is de Eve Double van Alfen. Met de mogelijkheid om twee voertuigen gelijktijdig te laden, zijn onze laadpalen een perfecte toevoeging aan de bedrijfsparking. Bovendien kun je een logo toevoegen aan de interface, waardoor het parkeer- en laadbeleid helder wordt voor iedereen. Wil je graag een slimme laadpaal installeren die zeer compact is? Ook dan hebben we diverse laadoplossingen in ons aanbod voor bedrijven.

De voordelen van laadoplossingen voor bedrijven

Of je nu een klein of groot bedrijf bent, het is altijd een goed idee om een laadpaal te installeren. Op die manier geef je jouw medewerkers immers de kans om milieubewust met een elektrische wagen naar het werk te komen. Hebben je medewerkers een elektrische bedrijfswagen? Dan is het zeker nodig om laadoplossingen te voorzien. Door hierin te investeren, geniet je bovendien van heel wat voordelen. Iedereen van je onderneming rijdt niet alleen groener, maar jij bespaart ook heel wat geld. De laadoplossingen die wij aanbieden voor bedrijven zijn immers 225% aftrekbaar. Het loont daarom zeker de moeite om te kijken naar de opties voor de elektrificatie van je wagenpark.

Kies voor ons charging platform

Zoek je nog wat extra hulp om over te schakelen van fossiele brandstof naar elektrische laadoplossingen voor bedrijven? Dan bieden wij een smart energy managementsysteem aan, genaamd M2G Energy Cloud. We helpen je met veel plezier tijdens deze transitie. Een eerste stap hierbij is natuurlijk om een laadpaal te installeren bij je bedrijf. Schakel ons in en bel naar het nummer 0498/54.65.06. Wil je graag onze andere diensten, zoals de renting van een wagen, ontdekken? Ook dan zijn wij bereikbaar voor al jouw vragen.