info@move2green.be 0498 54 65 06

Home » Slimme laadpaal

Een slimme laadpaal zorgt ervoor dat je op elk moment zelf in handen hebt hoeveel energie je afneemt van het reguliere stroomnetwerk. Op die manier benut je optimaal de groene energie die je zelf opwekt door bijvoorbeeld je zonnepanelen. Move2Green in Sint-Lievens-Houtem groeit mee naar een groenere wereld en staat dan ook altijd klaar om deze slimme laadpalen te installeren.

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

laadpaal alfen

Hoe werkt een slimme laadpaal juist?

Net zoals de elektrische auto’s die je kan huren bij ons, worden ook de laadpalen alsmaar slimmer. Ze passen zich op die manier gemakkelijk aan de situatie aan. Heb jij zonnepanelen op je dak liggen, maar is het een zeer bewolkte dag? Dan schakelt de laadpaal eenvoudigweg over op het energienet. Als je liever niet hebt dat er veel stroom van het net gebruikt wordt, kan je dit zelf aangeven op de gebruikersinterface van de laadpaal. De laadpaal weet zelfs wanneer er lagere prijzen zijn, zodat je heel wat bespaart doordat je auto automatisch oplaadt tijdens de daluren. Je geeft zelf aan wanneer je wagen juist opgeladen moet zijn, zodat je nooit met een platte batterij zit wanneer je moet vertrekken. Een van de verschillende merken die zulke slimme laadpalen aanbieden, is Zappi. Wij beschikken over ideale laadpalen voor thuis van dat merk.

Koop vandaag nog een gepaste laadpaal

Bij ons autorentingsbedrijf geven we je graag advies als je nog niet zeker bent welke slimme laadpaal juist bij jouw situatie past. We tonen je de diverse merken en modellen die beschikbaar zijn en bespreken de vele voordelen die ze bieden. Vul ons contactformulier in of bel ons op het nummer 0498/54.65.06 bij vragen.