info@move2green.be 0498 54 65 06

Home » Slimme laadpaal

Een slimme laadpaal zorgt ervoor dat je op elk moment zelf in handen hebt hoeveel energie je afneemt van het reguliere stroomnetwerk. Zo maximaliseer je het gebruik van de door jou opgewekte groene stroom, zoals die van je zonnepanelen. Move2Green, gevestigd in Sint-Lievens-Houtem, zet zich in voor een duurzamere toekomst door het installeren van deze intelligente laadstations.

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Hoe werkt een slimme laadpaal?

Net zoals de elektrische wagens, worden ook de laadpalen alsmaar slimmer. Ze passen zich op die manier gemakkelijk aan de situatie aan. Beschik je over zonnepanelen en is het een dag met veel bewolking? De laadpaal schakelt dan moeiteloos over naar het elektriciteitsnet. Mocht je de voorkeur geven aan minimale netstroomconsumptie, dan kun je dit eenvoudig instellen via de interface van de laadpaal. De laadpaal detecteert automatisch de momenten met lagere energietarieven, waardoor je aanzienlijk bespaart door je auto te laden tijdens daluren. Je bepaalt zelf het exacte moment waarop je auto volledig opgeladen moet zijn, zodat je altijd klaar bent om te vertrekken zonder zorgen over een lege accu. Een van de verschillende merken die zulke slimme laadpalen aanbieden, is Zappi.

Koop vandaag nog een gepaste laadpaal

Bij ons autorentingsbedrijf geven we je graag advies als je nog niet zeker bent welke slimme laadpaal juist bij jouw situatie past. We tonen je de diverse merken en modellen die beschikbaar zijn en bespreken de vele voordelen. Vul ons contactformulier in of bel ons op het nummer 0498/54.65.06 bij vragen.