info@move2green.be 0498 54 65 06

EKART GENT

SPONSORING

GEEN UITSTOOT, TONNEN PLEZIER

Trotse sponsor van eKart Gent

Move2Green is trotse sponsor geworden van eKart Gent. We houden van alles dat elektrisch aangedreven wordt, zo ook karts. Met Move2Green staan we voor uitstootloze mobiliteit, 0 gram CO2 is waar we het voor doen! Vandaar dat wij ons graag hiervoor willen inzetten en dat maakt de samenwerking tussen Move2Green en eKart Gent een perfecte opportuniteit.

Elektrische karts hebben, net zoals onze wagens, een hoog vermogen en koppel, wat de ideale kart ervaring brengt. Tijdens het karten kun je jezelf perfect uitleven zonder het risico op snelheidsovertredingen of schade aan je eigen wagen. Gewoon genieten van de ervaring. Een ideaal tijdverdrijf voor jong en oud. eKart is de uitgelezen plaats voor een duel onder vrienden, een leuke gezinsactiviteit, een toffe middag met de vereniging of een tot in de puntjes verzorgde teambuilding met collega’s.

6 M BREED, 450 M LANG, 14 BOCHTEN

Uniek circuit in België

Geen race zonder circuit: de revolutionaire opbouw van het circuit is nieuw in België. De speciale coating werd uitvoerig getest bij bevriende circuiteigenaars in Lyon. Deze zwarte onderlaag met geschilderde curbstones zorgt niet enkel voor meer grip, het ziet er ook geweldig mooi uit. De mooi afgewerkte boarding maakt het plaatje compleet, sterk werk van de Italiaanse pistebouwer Paolo Gagliardini van het bedrijf PGK.

HET KAN ANDERS

eKart's DNA

eKart profileert zich als pionier binnen de high-end elektrische indoorkartingwereld. Een uitdagend parcours en de laatste nieuwe generatie e-karts garanderen telkens opnieuw de ultieme rijervaring voor elk type piloot.

Naast de afwezigheid van geur- en lawaaihinder hanteert eKart een vernieuwende approach: geen stoffige, donkere en oubollige karting, wel een clean, modern en toegankelijk concept voor jong en oud, man of vrouw, rookie of professional.

Acceleratie, snelheid en vooral veel raceplezier definiëren eKart verder als merk.