info@move2green.be 0498 54 65 06

WIJ STAAN

VOOR U KLAAR

Onze gegevens

Move2Green

T-electro B.V.

Zaakvoerder
Tim van den Bussche

Administratief adres
Wettersesteenweg 22b
9520 Sint-Lievens-Houtem

Toonzaal
Hooistraat 128
9070 Destelbergen

Contactgegevens
Email: info@move2green.be
Tel: 0498 54 65 06
BTW nr: BE0738.830.390

Contactformulier

Wil je meer informatie over een bepaald product of wens je een offerte? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wij antwoorden je zo snel mogelijk.

Contact Us

Sylvain Demolder
Sylvain Demolder
2023-12-07
Ik wilde na inlevering van mijn vorige Tesla en in afwachting van de levering van mijn nieuwe Tesla een Tesla Model 3 huren. Move2Green was een van de weinige verhuurders die dit kon voor een schappelijke prijs en op korte termijn. De klantvriendelijkheid, flexibiliteit en professionalisme durf ik perfect te noemen! Proficiat voor Tim die hier steeds in alle rust voor zorgt. Ik ben nochthans een zeer kritische klant ... mochten alle bedrijven zo'n service bieden, dan was zaken doen zeer veel aangenamer! Doe zo voort!
Jaak Van De Sompel
Jaak Van De Sompel
2023-10-18
Na 12 jaar wonen in het buitenland, waren wij dringend op zoek naar een beschikbare wagen met flexibele huur en/of lease mogelijkheden. Wij zijn uiteindelijk bij Move2Green terecht gekomen en zijn daar zeer professioneel en snel geholpen. We kozen voor een Polestar2 met dual motor en hebben ook onmiddelijk een bijbehorende oplaadkaart verkregen. Zo hebben wij een periode van 2.5 maand kunnen overbruggen zonder problemen. Zij hebben een uitgebreide keuze aan electrische wagens. Wij zijn uiterst tevreden en zullen in de toekomst zeker nog beroep doen op Move2Green. Jaak Van de Sompel. Regio: Gent.
Jelle Victoor
Jelle Victoor
2023-07-20
Van het eerste contact tot de uiteindelijke aankoop, verliep alles soepel. De medewerker met wie ik contact had, was deskundig en beantwoordde mijn vragen op een geduldige manier. Ik zou Move2Green zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een elektrische wagen.
Pedro Vervaeke
Pedro Vervaeke
2023-05-03
Ik had zeer snel een auto nodig en Move2Green heeft dit ook kunnen realiseren. Toen ik belde had Tim verlof maar hij heeft toch al het nodige gedaan om binnen de x-aantal uren de wagen te kunnen afleveren. Bij inleveren heeft Tim nog de moeite gedaan om mij tot aan het station te brengen. Dikke service! Zeer zeker een aanrader :)
Hannes Z
Hannes Z
2023-04-11
We hebben enkele weken geleden een laadpaal voor onze elektrische wagen laten plaatsen door Move2Green. Het contact verliep van in het begin vlot, en Tim is duidelijk zeer goed op de hoogte van alle technische aspecten die bij elektrisch rijden en alles wat ermee te maken heeft komen kijken. Ook over de 'service na verkoop' zijn we zeer tevreden. Zowel een probleempje met de laadpaal als met de bijhorende app werden goed en professioneel aangepakt. Ook wanneer we zopas onze nieuwe zonnepanelen wilden verbinden met de laadpaal zodat de verschillende systemen goed met elkaar communiceren en samenwerken, zorgde Tim voor de nodige telefonische ondersteuning om ook dat vlot in orde te krijgen. Zeer tevreden dus!
Kris Janssens
Kris Janssens
2023-01-05
Hi, I rented a car from Move2Green from October till December. I received an excellent service and a fantastic electric car for a very competitive pricing; The order process was easy, the pickup and return were very easy; I can only recommend this company/service if you need to rent a car. Kris Janssens.
Bill
Bill
2022-10-25
Bedankt voor de service Pieter en Tim
Brisk Studio
Brisk Studio
2022-10-20
Alles verliep heel soepel! Bovendien nog eens een top service door Tim! Heel tevreden van Move2green en zeker een aanrader voor alle zelfstandigen die een electrische auto willen huren.
Paul Joncheere
Paul Joncheere
2022-10-14
Top service bij Tim!