ONS AANBOD ELEKTRISCHE

BEDRIJFSWAGENS

DE BESTE ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGENS

Onze toppers

Mercedes EQV

Elektrisch rijden wordt met de EQV naar een nieuw niveau getild. U en uw medepassagiers nemen in de EQV plaats op ergonomische stoelen. Door de speciaal voor de EQ-familie ontworpen designelementen krijgen het exterieur en het interieur van de EQV de progressieve uitstraling. Ook voor wat betreft de laadmogelijkheden is de EQV overtuigend flexibel: thuis via de Mercedes-Benz wallbox of via een contactdoos of onderweg aan openbare laadstations.

Peugeot e-Expert

Nu te huur bij Move2Green : de volledig elektrische Peugeot e-Expert bestelwagen. Met een rijbereik van ongeveer 280km (WLTP 330 km) kan je vlot en milieuvriendelijk de weg op. Het nuttig volume van 5,3 m³ en het ongeëvenaard rijcomfort voor een bestelwagen zorgt ervoor dat je snel en effectief je spullen kan transporteren. Kom hem bij ons ontdekken.

Excl. BTW

vanaf 100 EUR/dag of 310 EUR/week

Hoe gaan we te werk?

Ben je op zoek naar een bedrijfswagen? Geen probleem. Neem contact met ons op en wij gaan samen na welke wagen het best past voor jouw business. Ons huidig aanbod kan je steeds bekijken op Autoscout24.be. Wil je weten hoeveel je kan besparen door elektrisch te rijden? Gebruik dan onze handige berekenmodule.

ONZE BEDRIJFSWAGENS

Beschikbaar bij Move2Green

Volkswagen ID.BUZZ Cargo

Hier is de eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens. Maak kennis met de volledig elektrische ID.Buzz Cargo. De bestelbus opnieuw uitgevonden. Ontdek het vernieuwde design dat toch onmiskenbaar hint naar z’n legendarische voorgangers. Ontdek de intelligente assistenten, digitale features, connectiviteit, het verrassend ruime interieur en natuurlijk z’n duurzame karakter. Er zijn twee varianten: de ID. Buzz als personenwagen en de ID.Buzz Cargo als bedrijfswagen.

Opel Vivaro-e

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km.

Citroën ë-Jumpy

De elektrische Citroën ë-Jumpy is de ideale bedrijfsauto voor elke professional die actief is in en rondom de stad. Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp biedt de Citroën Jumpy gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid van het hoogste niveau. Met zijn rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie is de Jumpy de ideale compagnon voor de harde werker.

Opel Zafira e-life

De Zafira-e Life is de e-volutie van de woonkamer op wielen. Hij is nu verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving voor een nog vlottere en stillere luxerit voor uw zakelijke passagiers. De nieuwe Zafira-e Life is een premium wagen met maximale efficiëntie. Flexibiliteit en gebruiksgemak van topklasse, zowel in het interieur als op de weg want emissievrij rijden betekent dat de Zafira-e Life toegang heeft tot elk stadscentrum!

Maxus eDeliver 3

Dat de Maxus eDeliver3 geen standaard bestelwagen is, zie je meteen. Hij rijdt 100% elektrisch en is dus perfect geschikt voor stadsverkeer of kortere afstanden.  De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning van de flanken accentueren zijn wendbare en compacte karakter. Kortom: dit is een op-en-top hedendaags design.

Maxus eDeliver 9

De nieuwe Maxus eDeliver 9 is een referentie in zijn klasse. Krachtig, ruim en altijd full options. De Maxus eDeliver 9 is ontworpen als elektrisch voertuig. Maxus heeft bij eDeliver 9 gekozen voor een lichtgewicht EV-platform. Dit platform zorgt voor een lager eigengewicht, wat weer resulteert in een hoger laadvermogen en een lager stroomverbruik.