info@move2green.be 0498 54 65 06

ONZE

WERKWIJZE

WIJ HELPEN JE DE BESTE KEUZE TE MAKEN

Elektrische wagens

Renting

Zoek je een elektrische wagen voor een korte termijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor een dag, een week, enkele maanden en zelf enkele jaren een elektrische wagen voor je regelen via een renting formule waarin alles inbegrepen is om met plezier elektrisch te rijden.

Een Tesla voor je trouwfeest of een e-tron voor een weekendje weg ? Move2Green brengt het voor je in orde. Neem contact op met ons voor een offerte op maat.

Inkoopservice

Word je liever eigenaar van een elektrische wagen, laat ons je dan helpen in je zoektocht naar de ideale wagen voor het juiste budget. Wij hebben ruime ervaring in elektrische wagens. Wij zorgen dat je het bos door het bomen ziet en de perfecte wagen vindt voor je huidige en toekomstige situatie. 

Heb je een bepaalde wagen op het oog maar reikt je budget net niet ver genoeg ? Ook daar kunnen wij bij helpen. Wij hebben ons oog op de markt van nieuwe en tweedehandse elektrische wagens en kunnen vaak auto’s vinden die een pak goedkoper zijn dan wat je normaal betaalt. Het loont dus zeker de moeite contact op te nemen met ons. 

Garantie & service

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe het zit met garanties op een geïmporteerde wagen? Simpel: je kan met je nieuwe wagen uit het buitenland gewoon bij je merkgarage in de buurt voor onderhoud en herstellingen. De wagen behoudt dus de full service garantie, net als een nieuwe wagen die je in België zou kopen.

Bovendien kan je bij Move2Green genieten van een gratis aanloopwagen in de periode dat het duurt om je wagen rijklaar te maken of wanneer jij tijdelijk zonder auto zit (b.v. omwille van overname of omdat je auto reeds verkocht is en de nieuwe wagen er nog niet is).* Zo ben je zeker dat je niet zonder wagen valt.
* Maximum 1 week

VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Energiebeheer met een persoonlijke toets

Laadpalen

Uiteraard wil je je eigen elektrische wagen zo voordelig mogelijk thuis opladen. Een laadpaal zorgt ervoor dat je auto’s ’s nachts (via het net) of overdag (via het net of zonnepanelen) vlot opgeladen wordt zodat je steeds van de volle range van je auto kan genieten.

Daarvoor hoe je niet altijd voor de ‘zwaarste’ oplossing te kiezen. Afhankelijk van je wagen, je huidige aansluiting, het gebruik van je wagen en je budget, kiezen we samen met jou de beste oplossing om thuis te laden.

Energy management

De wereld neemt in een toenemend tempo afscheid van de fossiele wereld en omarmt de nieuwe realiteit. Move2Green introduceert daarom het EV Charging platform M2G Energy Cloud. Deze software ondersteunt consumenten en bedrijven in deze transitie, stap voor stap. 

Heb je een specifieke vraag laat dan wat meer informatie achter, dan kunnen we direct daarmee aan de slag. ook slimme geïntegreerde energie-oplossingen te leveren.

Persoonlijk advies

Tim Van den bussche, zaakvoerder van Move2green zweert bij een persoonlijke aanpak. Hij adviseert particulieren en garages in binnen- en buitenland in aankoop en verhuur van elektrische wagens.

Door de expertise kan hij perfect voorspellen welke auto het goed zal doen in de toekomst.Zo kan ik de juiste wagen koppelen bij de juiste klant.. En natuurlijk het belangrijkste, aan een prijs die markt conform is.

De laagste prijs

Een voordeel van het importeren van een wagen in het buitenland is vaak dat je eenzelfde wagen voor een lagere prijs kan bemachtigen.

Wij garanderen dat wij wagens aan de laagste prijzen kunnen importeren. Heb je een gelijkwaardige wagen ergens goedkoper gezien met gelijkaardige kilometers en specificatie, dan zullen wij er alles aan doen om nog lager te gaan dan wat de concurrent jou aanbiedt*. Move2green bekijkt dagelijks de markconforme prijzen van elke wagen. Enkel zo kunnen wij de laagste prijsgarantie op dat moment aanbieden.

Ben je op zoek naar een voordelige prijs voor je droomwagen of heb je zelf een buitenlandse wagen op het oog maar weet je niet goed hoe je de import moet aanpakken? Neem dan snel contact op met ons en wij regelen alles voor jou.

* Niet cumuleerbaar bij actieve stock wagens