LAADOPLOSSINGEN

VOOR ELKE SITUATIE

Laadoplossingen

Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem bieden we laadoplossingen aan voor elke wagen en situatie. Een elektrische wagen heeft nu eenmaal een gepaste laadpaal nodig. Het is daarbij belangrijk om te denken aan het aantal wagens dat u hiermee wilt opladen, alsook welk vermogen de laadpaalinstallatie moet hebben. Wij helpen u daarom graag om een goede keuze te maken tussen onze laadoplossingen.

ONZE MERKEN

Voor iedereen de juiste laadoplossingen dankzij onze verschillende merken

Onze onderneming voor de renting van wagens is eveneens verdeler van laadoplossingen van verschillende merken. Zo hebben wij het bekende merk Zappi. Wie een ander type laadpaal zoekt voor een elektrische wagen, kan dan weer de Wallbox-palen uitproberen. Heb je twee elektrische auto’s die je wilt opladen? Kies dan voor onze speciale Alfen-laadpaal. Deze merken leveren allemaal een laadpaalinstallatie en energy managment systeem van hoge kwaliteit dat u bovendien overal kan gebruiken. Wij leveren daarnaast ook zelf oplossingen via het M2G Energy Cloud systeem.

Niet alle laadoplossingen laten toe dat je zelf kiest hoeveel gebruik er wordt gemaakt van je eigen elektriciteitsproductie. Dat is waar de slimme laders van Zappi zich in onderscheiden. Deze laadpaal laadt je elektrische wagen milieubewust en groener door zoveel mogelijk eigen consumptie toe te passen en zo weinig mogelijk uit het stroomnetwerk te trekken. Zo rijd je voordeliger en schoner dankzij deze laadpaalinstallatie.

Alfen biedt dan weer een reeks van slimme laadoplossingen van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimtes. Deze laadpaalinstallatie is zo ontworpen dat het groeit volgens je behoefte. Zo kan je kiezen om met een laadpas te werken of het volle vermogen van de laadpaal aan te spreken. Alle voorzieningen zijn reeds ingebouwd in de laadpaalinstallatie en zijn met software te activeren.

De wereld neemt in een toenemend tempo afscheid van de fossiele wereld en omarmt de nieuwe realiteit van laadpaaloplossingen en elektrische wagens. Move2Green introduceert daarom een EV Charging platform genaamd M2G Energy Cloud dat consumenten en bedrijven ondersteunt in deze transitie, stap voor stap.

Hoe kan jij de juiste laadoplossing kiezen?

Een laadpaal kiezen voor je elektrische wagen is niet altijd even eenvoudig. Je moet rekening houden met je huidige elektrische auto, toekomstige wagens, de voorziening in je pand en straat, eventuele zonnepanelen die je hebt, en nog zoveel meer. Wij weten echter precies welke laadoplossingen het beste passen bij elke situatie. Wil jij een kleine stadsauto thuis opladen? Of zoek je eerder een laadpaalinstallatie om op je bedrijventerrein te zetten? Wij vinden voor jou steeds de beste laadoplossingen. Wij werken met professionele installateurs voor de laadpaalinstallatie en adviseren je bij iedere stap. Wist je trouwens dat een laadpaal voor je bedrijf tot 225% aftrekbaar kan zijn?

BEREKEN JE VOORDEEL

Solar calculator

Gebruik onze berekenmodule om na te gaan hoeveel je kan besparen door een laadpaalinstallatie te kiezen. Ook het plaatsen van zonnepanelen op het dak van je huis, carport of tuinhuis kan een groot verschil maken. Wij helpen je graag om zo veel mogelijk te besparen door ook elektrische auto’s te verhuren.

TEVREDEN MOVE2GREEN KLANTEN

Wil jij graag enkele voorbeelden van laadoplossingen zien en ontdekken hoe wij reeds gezinnen en bedrijven verder hielpen met een laadpaal voor hun elektrische wagen? Bekijk dan snel onze realisaties en wordt helemaal overtuigd van de vele voordelen die een laadpaalinstallatie biedt. Voor meer informatie kan u ons altijd bellen op het nummer 0498/54.65.06 of een e-mail sturen naar info@move2green.be.

Klik de knop hieronder om de algemene voorwaarden m.b.t. laadpalen te lezen. Deze omvat de levering, de aansprakelijkheid, de keuring, etc.

SAMEN NAAR EEN

GROENERE WERELD