info@move2green.be 0498 54 65 06

LAADOPLOSSINGEN

VOOR ELKE SITUATIE

Laadoplossingen

Move2Green in Sint-Lievens-Houtem biedt laadoplossingen voor elke auto en elke situatie. Een juiste laadpaal is essentieel voor een elektrische auto. Het aantal auto’s dat je wilt opladen en de vereiste capaciteit van de laadinstallatie zijn cruciale overwegingen. We staan klaar om je te adviseren bij het kiezen uit onze laadoplossingen.

ONZE MERKEN

Laadoplossing van verschillende merken

Onze onderneming voor de renting van wagens is eveneens verdeler van laadoplossingen van verschillende merken. Zo hebben wij het bekende merk Zappi. Heb je twee elektrische auto’s die je wilt opladen? Kies dan voor onze speciale Alfen-laadpaal. Dit merk biedt dan weer een reeks van slimme laadoplossingen van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimtes. Deze laadpaalinstallatie is zo ontworpen dat het groeit volgens je behoefte. Zo kan je kiezen om met een laadpas te werken of het volle vermogen van de laadpaal aan te spreken. Ook kan je bij ons terecht voor een Smappee-laadpaal.  

Alle voorzieningen zijn reeds ingebouwd in de laadpaalinstallatie en zijn met software te activeren. Deze merken leveren allemaal een laadpaalinstallatie en energy managment systeem van hoge kwaliteit dat u bovendien overal kan gebruiken. Wij leveren daarnaast ook zelf oplossingen via het M2G Energy Cloud systeem.

Slimme laadoplossingen op maat

Niet alle laadoplossingen laten toe dat je zelf kiest hoeveel gebruik er wordt gemaakt van je eigen elektriciteitsproductie. Dat is waar de slimme laders zich in onderscheiden. Deze laadpaal laadt je elektrische wagen milieubewust en groener door zoveel mogelijk eigen consumptie toe te passen en zo weinig mogelijk uit het stroomnetwerk te trekken. Zo rijd je voordeliger en schoner dankzij deze laadpaalinstallatie.

De wereld neemt in een toenemend tempo afscheid van de fossiele wereld en omarmt de nieuwe realiteit van laadpaaloplossingen en elektrische wagens. Move2Green introduceert daarom een EV Charging platform genaamd M2G Energy Cloud dat consumenten en bedrijven ondersteunt in deze transitie, stap voor stap.

Niet alle laadoplossingen laten toe dat je zelf kiest hoeveel gebruik er wordt gemaakt van je eigen elektriciteitsproductie. Dat is waar de slimme laders van Zappi zich in onderscheiden. Deze laadpaal laadt je elektrische wagen milieubewust en groener door zoveel mogelijk eigen consumptie toe te passen en zo weinig mogelijk uit het stroomnetwerk te trekken. Zo rijd je voordeliger en schoner dankzij deze laadpaalinstallatie.

Smappee EV laadpalen zorgen voor het efficiënt opladen van jouw wagen thuis, op het werk of onderweg. Tot wel 6x goedkoper. En er is meer. Smappee analyseert in realtime jouw verbruik van elektriciteit, zonne-energie, water en gas. Met Smappee zet je je energie op de goedkoopste én meest efficiënte manier in. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alfen biedt dan weer een reeks van slimme laadoplossingen van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimtes. Deze laadpaalinstallatie is zo ontworpen dat het groeit volgens je behoefte. Zo kan je kiezen om met een laadpas te werken of het volle vermogen van de laadpaal aan te spreken. Alle voorzieningen zijn reeds ingebouwd in de laadpaalinstallatie en zijn met software te activeren.

De wereld neemt in een toenemend tempo afscheid van de fossiele wereld en omarmt de nieuwe realiteit van laadpaaloplossingen en elektrische wagens. Move2Green introduceert daarom een EV Charging platform genaamd M2G Energy Cloud dat consumenten en bedrijven ondersteunt in deze transitie, stap voor stap.

Hoe kan jij de juiste laadoplossing kiezen?

Een laadpaal kiezen voor je elektrische wagen is niet altijd even eenvoudig. Je moet rekening houden met je facturatie, huidige elektrische auto, toekomstige wagens, de voorziening in je pand en straat, eventuele zonnepanelen die je hebt, en nog zoveel meer. Wij weten echter precies welke laadoplossingen het beste passen bij elke situatie. Zoek je eerder een laadpaalinstallatie om op je bedrijventerrein te zetten? Wij vinden voor jou steeds de beste laadoplossingen. Wij werken met professionele installateurs voor de laadpaalinstallatie en adviseren je bij iedere stap. Wist je trouwens dat een laadpaal voor je bedrijf tot 225% aftrekbaar kan zijn? Gebruik onze berekenmodule om na te gaan hoeveel je kan besparen door voor een laadpaalinstallatie te kiezen. Ook het plaatsen van zonnepanelen op het dak van je huis, carport of tuinhuis kan een groot verschil maken.

BEREKEN JE VOORDEEL

Solar calculator

Gebruik onze berekenmodule om na te gaan hoeveel je kan besparen door een laadpaalinstallatie te kiezen. Ook het plaatsen van zonnepanelen op het dak van je huis, carport of tuinhuis kan een groot verschil maken. Wij helpen je graag om zo veel mogelijk te besparen door ook elektrische auto’s te verhuren.

TEVREDEN MOVE2GREEN KLANTEN

Wij helpen je graag om zo veel mogelijk te besparen door ook elektrische auto’s te verhuren. Ben je benieuwd naar voorbeelden van laadoplossingen en hoe we families en bedrijven hebben geholpen met een laadpaal voor hun elektrische auto? Neem dan een kijkje bij onze projecten en overtuig jezelf van de talrijke voordelen van een laadpaalinstallatie. Voor meer informatie kan u ons altijd bellen op het nummer 0498/54.65.06 of een e-mail sturen naar info@move2green.be.

Klik de knop hieronder om de algemene voorwaarden m.b.t. laadpalen te lezen. Deze omvat de levering, de aansprakelijkheid, de keuring, etc.

SAMEN NAAR EEN

GROENERE WERELD