LAADOPLOSSINGEN

VOOR ELKE SITUATIE

ONZE MERKEN

Voor iedereen de juiste laadoplossing

Move2Green is verdeler van laadoplossingen van de merken Zappi en Alfen. Deze merken leveren laadpalen en energy managment systemen van hoge kwaliteit voor zowel thuisgebruik als op het werk. Daarnaast levert Move2Green ook zelf oplossingen via het M2G Energy Cloud systeem

Niet alle laders laten toe te kiezen hoeveel gebruik er wordt gemaakt van je eigen elektriciteit productie. En dat is waar de slimme Zappi lader zich in onderscheidt. De Zappi laadt milieubewust en groener door zoveel mogelijk eigen consumptie toe te passen en zo weinig mogelijk uit het stroom net te trekken. Zo rijd je voordeliger en schoner. 

Alfen biedt een reeks van slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten.  Ze zijn zo ontworpen dat ze groeien volgens je behoefte. Zo kan je kiezen om pas later met een laadpas te werken of het volle vermogen van de laadpaal aan te spreken. Alle voorzieningen zijn reeds ingebouwd en zijn met software te activeren. 

De wereld neemt in een toenemend tempo afscheid van de fossiele wereld en omarmt de nieuwe realiteit. Move2Green introduceert daarom een EV Charging platform genaamd M2G Energy Cloud dat consumenten en bedrijven ondersteunt in deze transitie, stap voor stap. 

Hoe de juiste laadoplossing kiezen?

Een laadpaal kiezen is niet eenvoudig. Je moet rekening houden met je huidige elektrische wagen, je toekomstige wagens, de voorziening in je huis en je straat, het feit of je zonnepanelen hebt of niet, enz. Move2Green weet precies welke laadpalen het best passen bij elke situatie. Of je nu een kleine stadsauto thuis wil opladen of een bedrijventerrein wil voorzien van oplaadpunten.

Wij werken met professionele installateurs en adviseren je bij iedere stap. Om je toch al wat wegwijs te maken, beantwoorden we hieronder enkele van de meest gangbare vragen over laadpalen en laden. Op zoek naar een laadpaal voor thuis? Maak dan kennis met de laadpalen van Zappi. Voor bedrijven werken we onder meer samen met Alfen en leveren we onze eigen oplossing via M2G Energy Cloud.

Wist je trouwens dat een laadpaal voor je bedrijf tot 225% aftrekbaar kan zijn? Meer info hier.

BEREKEN JE VOORDEEL

Solar calculator

Gebruik onze berekenmodule  om na te gaan hoeveel je kunt besparen met het installeren van zonnepanelen op het dak van je huis, carport, tuinhuis, etc. 

TEVREDEN MOVE2GREEN KLANTEN

Voor een nieuw samengesteld gezin uit Merelbeke plaatste Move2Green een Zappi oplaadpunt voor hun elektrische wagen. Deze slimme installatie laat onder meer toe de wagen enkel op te laden via de aanwezige zonnepanelen. Zo wordt piekvermogen vermeden en kan een maximum aan groene energie aangewend worden.

Klik de knop hieronder om de algemene voorwaarden m.b.t. laadpalen te lezen. Deze omvat de levering, de aansprakelijkheid, de keuring, etc.

SAMEN NAAR EEN

GROENERE WERELD