info@move2green.be 0498 54 65 06

Smappee-laadpaal

Een Smappee-laadpaal zorg voor het efficiënt opladen van jouw wagen thuis, op het werk of onderweg, tot wel 6x goedkoper. En er is meer. Smappee analyseert in realtime jouw verbruik van elektriciteit, zonne-energie, water en gas. Met een Smappee-laadpaal zet je je energie op de goedkoopste én meest efficiënte manier in. Benieuwd naar meer? Wij van Move2Green in Sint-Lievens-Houtem vertellen je er graag meer over!

Wat zijn de voordelen van een Smappee-laadpaal?

Verhoog je energie-efficiëntie

Een Smappee-laadpaal maakt het mensen en bedrijven gemakkelijk om (hernieuwbare) energie efficiënter te gebruiken. En dit via één samenhangend ecosysteem dat je energieverbruik van A tot Z monitort. Zo kan je nog slimmer gebruik maken van jouw energie, thuis of in jouw bedrijf. Bovendien passen onze energieoplossingen zich naadloos aan elk energiescenario aan door het handige modulaire systeem. Je kan er op elk moment extra modules, opties en diensten aan toevoegen. Smappee stoomt je met haar energie-efficiënte oplossingen klaar voor de toekomst.

Smappee oplaadpaal polestar laden

Geavanceerd energiebeheer

Ben je op zoek naar de nieuwste innovaties voor een efficiënter en voordeliger energiebeheer en facturatie? Smappee Infinity biedt het meest uitgebreide, toekomstbestendige, slimme aanbod voor energiebeheer op de markt. Dankzij gedetailleerde, realtime gegevens over je energieverbruik kan je jouw energie met de hulp van Smappee nog efficiënter meten en monitoren. Voeg zonne-energie, gas en water toe voor een compleet overzicht van al je energiestromen. Smappee Infinity is eenvoudig te installeren en te integreren met smart home en IoT-diensten en beschikt over dynamic load-balancing om energie nog slimmer te beheren.

Smappee laadpaal - energiebeheer

Écht slim laden, elke dag nog slimmer

Een Smappee-laadpaal zorgt ervoor dat je altijd aan het goedkoopste tarief kan laden. Zo bespaar je tot 50% op je energierekening. Dankzij het dynamic load balancing is jouw kantoorgebouw of woning beschermd tegen overbelasting. Het gesofisticeerde laad- en energiebeheersysteem monitort dynamische en variabele energieprijzen en voorspelt de beschikbaarheid van zonne-energie om zo het maximale uit jouw gratis energie te halen. In de Smappee-app kan je bovendien hoge capaciteitstarieven omzeilen terwijl al jouw laadbehoeften als bestuurder steeds worden ingelost. Dankzij de Smappee-Cloud blijft jouw laadpaal helemaal up-to-date.

Smappee laadpaal

De 3 sterke troeven van Smappee

Smappee icon optimale energie-efficiëntie

Optimale
energie-efficiëntie

Snel laden zoals bij elke andere lader en dat op maximaal vermogen, daar schuilt de sterkte van deze laadpaal. Er wordt dus ook vanuit het net bijgeladen als er te weinig eigen productie is. De maximale capaciteit is 22kW, dit is afhankelijk van jouw wagen en aansluiting.

Elegant design
en revolutionaire technologie

Met deze laadpaal kan je laden in de slimme modus met zoveel mogelijk gebruik van eigen energie (de ECO modus). Zodra de eigen productie te laag is, wordt er vanuit het net bijgeladen. Nooit lager dan 1,4kW laden.

Smappee alles in een laadoplossingen

Alles-in-één
laadoplossingen

Deze modellen maken het mogelijk om volledig te laden zonder gebruik van het net in de ECO+ mode, waarbij het opladen wordt gepauzeerd als de eigen productie even te laag is (bijvoorbeeld bij wolken). Kies zelf het percentage minimaal groen laden.

LAADOPLOSSINGEN

Elektrische laadpalen voor thuis

Rijd je sinds kort elektrisch of overweeg je de overstap? Of ben je op zoek naar een snelle, veilige én toekomstbestendige laadpaal voor thuis? Dan heeft Smappee de oplossing voor jou. Geen gesprongen zekeringen meer tijdens het laden met deze slimme laadpaal. Ook tapt je auto maximaal de goedkoopste energie of zonne-energie. Zo laad je je wagen tot 6x goedkoper. En meer nog: dankzij het geïntegreerde energiebeheersysteem krijg je ook inzichten in je verbruik. Benieuwd naar meer?

Smappee laadpaal voor thuisgebruik
Smappee laadpaal voor bedrijven

LAADOPLOSSINGEN

Laadpalen voor bedrijven

Of je nu werkgever bent, wagenparkbeheerder, detailhandelaar of horeca-eigenaar, zodra je een of meerdere zakelijke laadpalen voor bedrijven installeert, wil je inzicht in het gebruik en wil je makkelijk de betalingen én bedrijfslaadpalen beheren. De laadpalen voor bedrijven van Smappee doen dat en meer. Ontdek alles wat je moet weten over laadpalen voor jouw bedrijf en ontdek de voordelen van de Smappee laadstations.

Move2Green bezorgt je graag een Smappee-laadpaal. Wij zijn specialist in elektrische voertuigen en alles wat hierbij komt kijken. Een Zappi-oplaadpunt bijvoorbeeld kan hierbij dus zeker niet ontbreken. Maak een afspraak via het contactformulier. Wij antwoorden zo snel mogelijk op al uw vragen.