info@move2green.be 0498 54 65 06

Elektrificatie van een wagenpark

Home » Elektrificatie wagenpark

Als bedrijf kan je niet achterblijven en werk je het best aan de elektrificatie van je wagenpark. Het is immers belangrijk om zoveel mogelijk te vergroenen en dat begint al met de bedrijfswagens van je medewerkers. Bij Move2Green weten we hoe je hier het best aan begint. Je rekent bij ons in Sint-Lievens-Houtem daarom altijd op deskundig advies.

MG 4 elektrische wagen kopen huren shortrent EV

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Polestar 2 elektrische wagen kopen huren shortrent EV

Wij maken de elektrificatie van je wagenpark gemakkelijker

Om volledig over te schakelen naar elektrische bedrijfswagens lijkt op het eerste moment een hele klus. Het hoeft echter niet zo ingewikkeld te zijn. Als autorentingsbedrijf hielpen we al heel wat bedrijven bij deze transitie. Je kan zeer klein beginnen door een leasingscontract aan te gaan voor de auto’s. Zo testen je medewerkers de elektrische auto’s uit gedurende enkele maanden. Zie jij het meteen zitten om te investeren in de elektrificatie van je volledige wagenpark? Dan koop je bij ons auto’s van de beste merken. Zo kan je bijvoorbeeld een Polestar kopen tegen een scherpe prijs.

Ontdek de vele voordelen

De elektrificatie van je wagenpark komt met heel wat voordelen. Wij leggen deze pluspunten graag samen met onze werkwijze uit tijdens een afspraak in onze onderneming. Kom daarom snel eens langs om de verschillende wagens te ontdekken die je kan inzetten voor je elektrisch wagenpark. Een afspraak maak je eenvoudig door ons te bellen via het nummer 0498/54.65.06 of door een e-mail te sturen naar info@move2green.be.