info@move2green.be 0498 54 65 06

Bedrijfswagen huren

Home » Bedrijfswagen huren

Een bedrijfswagen huren, dat doe je bij autogarage Move2Green in Sint-Lievens-Houtem. Wij gaan samen op zoek naar de wagen die het beste past bij jou en je business. Wil je weten hoeveel je kan besparen door een elektrische bedrijfswagen te huren? Gebruik dan onze handige berekenmodule. Lees hieronder dan alles over het huren of leasen van een elektrische bedrijfswagen die bij jouw noden en wensen aansluit.

bedrijfswagen-huren

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Peugeot e-2008 voorkant exterieur bedrijfswagen huren

Een bedrijfswagen huren die past bij jouw werkzaamheden

In ons autorentingsbedrijf kan je een elektrische bedrijfswagen leasen. We bieden hiervoor verschillende opties aan. Zo kan je bij ons een volledig elektrische bestelwagen huren om vlot en milieuvriendelijk de weg op te gaan. De wagen heeft een aanzienlijk volume, waardoor je een grote hoeveelheid in één keer transporteert. Ben je eerder op zoek naar een bedrijfswagen in de vorm van een elektrische personenwagen om te huren of te leasen? Ook dan kunnen wij jou verder helpen bij de huur van de elektrische bedrijfswagen. Het ongeëvenaard rijcomfort dat je in onze bedrijfswagen beleeft, zorgt ervoor dat je geen andere wagen meer wilt. Het huren of leasen van een elektrische bedrijfswagen voor uw werk heeft alleen maar voordelen! Onze garage voor de renting van auto’s is gespecialiseerd in de lease van elektrische bedrijfswagens, waardoor je altijd geniet van hoogstaande kwaliteit.

Een snelle oplossing via shortlease

Met de shortlease van een elektrische bedrijfswagen biedt Move2Green flexibele mobiliteitsoplossingen, perfect voor je zakelijke behoeften. Deze optie is ideaal als je tijdelijk behoefte hebt aan een elektrische bedrijfswagen, zonder vast te zitten aan verplichtingen op lange termijn van een klassiek leasecontract. De shortlease van een elektrische bedrijfswagen biedt je het gemak van leasing met de vrijheid om je contract op korte termijn aan te passen of te beëindigen. EV leasen is perfect voor projecten of als proef om elektrisch rijden te ervaren, terwijl je altijd beschikt over een moderne, efficiënte elektrische bedrijfswagen die bijdraagt aan je duurzame aanpak.

Maak gebruik van onze expertise

Wil je graag een elektrische Polestar 2 huren of leasen als bedrijfswagen? Of heb je nog niet meteen de elektrische bedrijfswagen gevonden die bij jou past? Contacteer ons en wij gaan voor jou op zoek naar de ideale wagen voor jou. Wil je graag meer te weten komen of wil je een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan een offerte aan door ons contactformulier in te vullen! Bel naar 0498/54.65.06 als je nog vragen hebt. Wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.