Bedrijfswagen huren

Home » Bedrijfswagen huren

Ben je op zoek naar een bedrijfswagen om te huren? Dat is bij onze autogarage geen enkel probleem. Wij gaan samen op zoek naar welke wagen het best past bij jou en je business. Ons huidig aanbod kan je steeds bekijken op Autoscout24.be. Wil je weten hoeveel je kan besparen door de huur van een een elektrische bedrijfswagen? Gebruik dan onze handige berekenmodule. Ben je benieuwd naar meer? Lees hieronder dan alles over het huren of leasen van een elektrische bedrijfswagen die bij jouw noden en wensen aansluit.

bedrijfswagen-huren

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Peugeot e-2008 voorkant exterieur bedrijfswagen huren

Huur bij ons je Peugeot e-Expert bedrijfswagen 

In onze garage kan je elektrische bedrijfswagens huren. We bieden verschillende opties aan. Zo kan je bij Move2Green een volledig elektrische bestelwagen huren om vlot en milieuvriendelijk de weg op te gaan. Hij heeft een aanzienlijk ruimvolume, waardoor je een grote hoeveelheid in één keer kan transporteren. Ben je eerder op zoek naar een elektrische bedrijfswagen in de vorm van een personenwagen die je kan huren of leasen? Ook dan kunnen wij jou verder helpen. Het ongeëvenaard rijcomfort dat je in onze bedrijfswagen ervaart, zorgt ervoor dat je geen andere wagen meer wilt. Het huren of leasen van een elektrische bedrijfswagen, van bijvoorbeeld het merk Honda, heeft alleen maar voordelen! Een elektrische bedrijfswagen huren of leasen bij onze garage voor de renting van auto’s is een geweldige keuze wanneer je wilt genieten van hoogstaande kwaliteit. Je vindt ons in Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst.

Maak gebruik van onze expertise

Wil je graag een elektrische Mercedes huren of leasen als bedrijfswagen? Of heb je nog niet meteen de elektrisch bedrijfswagen gevonden die bij jou past? Contacteer ons en wij gaan voor jou op zoek naar de ideale wagen voor jou. Wil je graag meer te weten komen of wil je een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan een offerte aan! Stuur een e-mail naar info@move2green.be of bel naar 0498/54.65.06. Wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.