info@move2green.be 0498 54 65 06

Home » EV leasen

EV leasen is de perfecte manier om je onder te dompelen in de wereld van elektrisch rijden zonder de verplichtingen van het bezit. EV-verhuur geeft je de flexibiliteit om de nieuwste modellen uit te proberen en altijd voorop te lopen in de nieuwste technologieën. Of je nu zoekt naar een model voor persoonlijk of zakelijk gebruik, een EV leasen bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem is de ideale keuze voor zowel particulieren als bedrijven.

Volkswagen ID 5 elektrische wagen kopen huren shortrent EV

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Volkswagen ID 5 elektrische wagen kopen huren shortrent EV

De mogelijkheden van EV leasen

Bij EV-verhuur geniet je van de voordelen van elektrisch rijden met nog meer flexibiliteit. Leaseovereenkomsten zijn over het algemeen flexibel aan het einde van de leaseperiode, met opties zoals de aankoop van de geleasde goederen, het verlengen van de lease, of het retourneren van de goederen. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om hun behoeften aan activa te herzien en aan te passen zonder vast te zitten aan langdurige kapitaalinvesteringen. Leasebetalingen zijn dikwijls aftrekbaar als bedrijfsuitgaven, wat kan resulteren in belastingvoordelen. Met voordelige prijzen en een duurzame aanpak bieden wij een scala aan mogelijkheden, inclusief de optie om een tweedehandsauto te leasen. Dit maakt het toegankelijker dan ooit om de overstap naar elektrisch rijden te maken, of je nu behoefte hebt aan flexibiliteit of een langdurige oplossing zoekt. Wij hebben bijvoorbeeld modellen van onderstaande merken beschikbaar:  

  • Polestar
  • Audi
  • Volvo
  • Volkswagen
  • Tesla

Voor een korte periode bieden we opties in shortlease aan. Kortom, wij garanderen de beste voorwaarden tijdens de renting van een wagen!

Ontdek jouw perfecte elektrische rit vandaag nog

Ben je klaar om de elektrische revolutie te omarmen? Of je nu geïnteresseerd bent in het huren van een elektrische auto voor een speciale gelegenheid of het leasen van een EV op langere termijn, wij staan klaar om samen de perfecte match te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare voertuigen en ontdek hoe ons EV-verhuur jou helpt bij je duurzame levensstijl.