info@move2green.be 0498 54 65 06

Tweedehandsauto leasen

Home » Tweedehands auto leasen

Een tweedehandsauto leasen biedt tal van pluspunten. Door een tweedehands auto te leasen, bespaar je niet alleen, maar rijd je ook nog eens groen. Wij bieden namelijk vooral tweedehands elektrische auto’s aan. Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem zit je daarom steeds goed voor een kwaliteitsvolle auto met weinig kilometers op de teller tegen een scherpe prijs.

Volkswagen ID 5 elektrische wagen kopen huren shortrent EV

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Polestar 2 elektrische wagen kopen huren shortrent EV

Hoe werkt het leasen van een auto die tweedehands is?

Ben je geïnteresseerd in shortlease van een occasion, of overweeg je een elektrische auto te leasen voor meerdere maanden of zelfs een jaar? Onze veelzijdige services maken dit allemaal haalbaar. Of je nu voor een korte of lange periode een tweedehands wilt leasen, de keuze van het model ligt volledig bij jou. Onze specialisatie ligt bij het aanbieden van elektrische auto’s, met als doel de aarde groener te maken. Voordat je een occasion leaset, garanderen wij dat de auto tip-top in orde is, zodat je profiteert van een wagen die aanvoelt als nieuw.

Doe een testrit met jouw leasewagen

Heb jij een tweedehandsauto voor ogen die je wilt leasen, maar wil je deze eerst uittesten? Boek dan nu een testrit en wij zetten de auto voor je klaar. Zo voel je hoe comfortabel de wagens van ons autorentingsbedrijf rijden. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kan je ons bereiken via het e-mailadres info@move2green.be.