Tweedehands auto leasen

Home » Tweedehands auto leasen

Door een tweedehands auto te leasen, bespaar je niet alleen, maar rijd je ook nog eens groen. Wij bieden namelijk vooral tweedehands elektrische auto’s aan. Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem zit je daarom steeds goed voor een kwaliteitsvolle auto met weinig kilometers op de teller tegen een scherpe prijs.

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Exterieur MG ZS EV

Hoe werkt een tweedehands auto leasen?

Heb jij interesse in de kortverhuur van een tweedehands wagen? Of kies jij ervoor om een elektrische auto voor meerdere maanden of zelfs een jaar te huren? Dankzij onze uitgebreide diensten is het allemaal mogelijk. Je kan een tweedehands auto zowel voor korte als lange tijd leasen. Je kiest bovendien ook volledig zelf voor welke auto je kiest. Lease jij een Tesla occasie? Of is een Mercedes eerder jouw stijl? Wij focussen ons vooral op de verhuur van elektrische auto’s om zo de wereld een groenere plaats te maken. Vooraleer je een tweedehands auto leaset, zorgen wij ervoor dat de wagen helemaal in orde is. Je geniet op die manier van een auto die er als nieuw uitziet.

Doe een testrit met jouw leasewagen

Heb jij een tweedehands auto voor ogen die je wilt leasen, maar wil je deze eerst uittesten? Boek dan nu een testrit en wij zetten de auto voor je klaar. Zo voel je hoe comfortabel de wagens van ons autorentingsbedrijf rijden. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kan je ons bereiken via het e-mailadres info@move2green.be.