Kortverhuur van een elektrische auto

Je kan bij ons terecht voor de kortverhuur van een mooie elektrische auto. Ben je een werkgever en heeft je werknemer tijdelijk een vervanging nodig van zijn bedrijfswagen? Wij bieden wat je nodig hebt. Vind de ideale shortlease wagen tussen onze verschillende merken en modellen. Vind je toch niet wat je zoekt? Geen nood, wij gaan verder op zoek voor jou.

tesla model s gallery - move2green

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Exterieur MG ZS EV

Wij verzorgen de kortverhuur van je elektrische auto tot in de puntjes

Benieuwd naar de verschillende merken? We bieden Tesla, Volkswagen, Honda en nog zoveel meer opties aan voor je shortlease wagen. Je vindt telkens de mooiste modellen bij ons, vraag er zeker naar. Ben je toch nog niet zeker wat je juist zoekt voor de kortverhuur van een elektrische auto? Met onze raad en begeleiding hebben we snel de geschikte shortlease wagen voor jou. Zoek je naar een handige wagen? Ga dan voor een elektrische Kia. We hebben een huurwagen voor elk profiel. We bieden ook laadpalen aan die geschikt zijn voor elke elektrische wagen. Maak de kortverhuur van jouw elektrische wagen gemakkelijker door een laadpaal in de buurt te zetten.

Huur jouw wagen in shortlease bij ons

Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst, zijn er verschillende elektrische auto’s beschikbaar in kortverhuur. Daar specialiseren we ons namelijk in. Profiteer van de verschillende merken die we aanbieden. We zijn ook niet gebonden zijn aan één merk, wat in jouw voordeel speelt. Neem snel een kijkje naar onze wagens en contacteer ons voor een offerte! We zijn te bereiken door te mailen naar info@move2green.be of door te bellen naar 0498/54.65.06.