Kortverhuur van een elektrische auto

Home » Kortverhuur elektrische auto

Je kan bij ons terecht voor de kortverhuur van een mooie elektrische auto. Dit houdt in dat je de elektrische auto voor een korte periode, van max. zes maanden, bij ons kan huren. Ben je een werkgever en heeft je werknemer tijdelijk een vervanging nodig van zijn bedrijfswagen? Wij bieden wat je nodig hebt. Vind de ideale shortlease-wagen tussen onze verschillende merken en modellen elektrische auto’s die je kan huren. Vind je toch niet wat je zoekt? Geen nood, wij gaan verder op zoek voor jou zodat je de elektrische auto vindt die aansluit bij de shortlease die jij nodig hebt.

tesla model s gallery - move2green

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Exterieur MG ZS EV

Wij verzorgen de kortverhuur van je elektrische auto tot in de puntjes

Ben je benieuwd naar de verschillende merken binnen ons wagenrentingsbedrijf waarvan je een elektrische auto kan huren? We bieden onder andere Tesla, Volkswagen, Honda en nog zoveel meer opties aan voor je shortlease-wagen. Je vindt telkens de mooiste modellen bij ons. Vraag er zeker naar. Ben je toch nog niet zeker wat je exact zoekt voor de kortverhuur van jouw elektrische auto? Met onze raad en begeleiding in de zoektocht naar een elektrische auto hebben we snel de geschikte shortlease-wagen voor jou. Zoek je naar een praktische wagen? Ga dan voor een elektrische Kia. We hebben een elektrische auto die je kan huren voor elk rijdersprofiel. We bieden ook laadpalen aan die geschikt zijn voor elke elektrische wagen. Maak de kortverhuur van jouw elektrische auto gemakkelijker door een Wallbox-oplaadpunt in de buurt te zetten.

Huur jouw wagen in short term renting bij ons

Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst, zijn er verschillende elektrische auto’s beschikbaar voor kortverhuur. Met onze werkwijze specialiseren wij ons namelijk ook in het huren van een elektrische auto voor een shortlease. Profiteer van de verschillende merken die we aanbieden en vind de wagen voor jouw shortlease. We zijn niet gebonden aan één merk voor de kortverhuur van je elektrische auto, wat in jouw voordeel speelt. Neem snel een kijkje naar onze wagens en contacteer ons voor een offerte! We zijn te bereiken via het e-mailadres info@move2green.be of het telefoonnummer 0498/54.65.06. Een elektrische wagen huren voor een korte periode was nog nooit zo eenvoudig.