info@move2green.be 0498 54 65 06

Shortlease van een elektrische auto

Home » Kortverhuur elektrische auto

Voor de shortlease van een mooie elektrische auto kan je steeds bij ons terecht. Dat houdt in dat je de elektrische auto voor een korte periode, van max. zes maanden, bij ons kan huren. Ben je een werkgever en heeft je werknemer tijdelijk een vervanging nodig van zijn bedrijfswagen? Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem vind je de ideale shortlease-wagen tussen onze verschillende merken en modellen elektrische auto’s. Vind je toch niet wat je zoekt? Geen nood, want wij gaan verder op zoek voor jou, zodat je de elektrische auto vindt die aansluit bij de shortlease die jij nodig hebt.

tesla model s gallery - move2green

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Exterieur MG ZS EV

Wij verzorgen de kortverhuur van je elektrische auto tot in de puntjes

Ben je benieuwd naar de verschillende merken binnen ons wagenrentingsbedrijf? We bieden onder andere de elektrische auto’s van Tesla aan voor je shortlease. Je vindt telkens de mooiste modellen bij ons. Met onze raad en begeleiding in de zoektocht naar een elektrische auto heb je snel de geschikte shortlease-wagen. Zoek je naar een praktische wagen met veel ruimte? Of is een comfortabele auto meer wat je zoekt? We hebben een elektrische auto ter beschikking voor elk rijdersprofiel. We bieden ook laadpalen aan die geschikt zijn voor elke elektrische wagen.

Huur jouw wagen in shortlease bij ons

Bij Move2Green zijn er verschillende elektrische auto’s beschikbaar voor shortlease. Met onze werkwijze specialiseren wij ons namelijk in het verhuren van een elektrische auto voor een korte periode. Profiteer van de verschillende merken die we aanbieden en vind de ideale wagen voor jouw shortlease. We zijn niet gebonden aan één merk, omdat we een onafhankelijke verdeler zijn. Neem snel een kijkje naar onze wagens en contacteer ons voor een offerte! We zijn eveneens bereikbaar via het telefoonnummer 0498/54.65.06. Zo kom je meer over onze andere diensten te weten, zoals het leasen van tweedehands auto’s.