info@move2green.be 0498 54 65 06

Tesla via leasing

Home » Tesla huren

Een Tesla huren met een contract voor leasing, dat doe je best Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem. Tesla staat bekend als het toonaangevende merk in de wereld van elektrische voertuigen, een reputatie die ze hebben verdiend door hun innovatie. Hun unieke design en snelle acceleratie maken elke rit tot een avontuur. Deze auto’s zijn gemaakt voor soepel rijgedrag en gebruiksgemak, en blinken uit in duurzaamheid. Ben je benieuwd waarom je een Tesla moet huren? We vertellen je graag meer over de leasing van een Tesla!

Tesla model 3 elektrische auto huren kopen leasen

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Tesla model 3 elektrische auto huren kopen leasen

Wij bieden een krachtige Tesla aan met een contract voor leasing

Overweeg een leasing van de sublieme Tesla bij ons als specialist in elektrische voertuigen of beslis om meteen te kopen. De motoren van een Tesla zijn gebouwd om lang mee te gaan. Laad deze wagen ’s nachts op en je hebt ’s morgens een volledig opgeladen batterij. We raden je aan een Tesla te huren wanneer je graag geniet van een luxueuze wagen die heel snel optrekt. Als je fijne ritten wilt beleven, moet je bij dit merk zijn. Bij ons vind je een Tesla in shortlease, maar ook voor lange periodes kan je deze wagen huren. Leasing van een Tesla is uiteraard ook beschikbaar als je de wagen wilt gebruiken als bedrijfswagen. We hebben verschillende modellen beschikbaar om te leasen, dus vertrouw op ons advies en kies het best passende model van Tesla.

Huur een wagen bij ons bedrijf

We hebben veel elektrische personenwagens beschikbaar voor jou. Tesla behoort tot de favoriete merken in deze sector, en dat is niet zonder reden. Ontdek de verschillende leasing- en huuropties voor een Tesla bij ons. We zijn ervan overtuigd dat je iets zult vinden dat bij je past. Neem contact op met onze experts via het contactformulier en vraag naar een vrijblijvende offerte! We zijn te bereiken op het nummer 0498/54.65.06.