info@move2green.be 0498 54 65 06

Shortlease van een auto

Home » Shortlease

De shortlease van een auto is een ideale formule als je slechts voor een korte tijd een wagen nodig hebt. Deze dienst biedt jou de flexibiliteit die je zoekt en bespaart je bovendien ook nog eens heel wat geld. Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem hebben we heel wat verschillende modellen en merken ter beschikking waartussen je kan kiezen voor de shortlease van een auto.

Polestar 2 elektrische wagen kopen huren shortrent EV

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

Volkswagen ID 5 elektrische wagen kopen huren shortrent EV

Hoe werkt de shortlease van een auto?

Heb jij een wagen nodig voor een daguitstap in België? Of wil je voor enkele weken of maanden gebruikmaken van een van onze auto’s om als bedrijfswagen te gebruiken? Het kan allemaal! Bij Move2Green bieden we deze handige service aan tot maximum zes maanden. Daarna gaan we over op een longlease. Je kiest zelf wanneer je het contract van de shortlease stopzet of een andere auto kiest. Er geldt bij ons een kortere opzegtermijn dan bij andere rentingsdiensten van auto’s. Op die manier bieden we de nodige flexibiliteit, zodat jij je overal naartoe kan verplaatsen zonder zorgen en met een kwaliteitsvolle elektrische auto.

Het grootste comfort tijdens de shortlease van een auto

Wij willen de wereld een beetje groener maken en jou het grootste comfort aanbieden bij de shortlease van een auto. Wij ontzorgen jou namelijk volledig en voorzien alles dat je nodig kan hebben tijdens deze kortverhuur van een elektrische auto. Dat alles vind je bij ons bovendien voor een scherpe prijs. Op die manier zit er voor elk budget wel een wagen of formule tussen ons aanbod.

Teken vandaag jouw contract

Heb je dringend een auto nodig? Of wil je alvast een wagen vastleggen voor binnenkort? Kom dan bij ons langs om het contract voor de shortlease van een auto in orde te brengen. Wij geven je persoonlijk advies en gaan met jou op zoek naar een passende oplossingen. Neem alvast een kijkje tussen onze elektrische stockwagens. Voor meer informatie over deze formule kan je ons contactformulier invullen.