info@move2green.be 0498 54 65 06

Polestar 2 renting

Home » Polestar 2 renting

Heb jij de Polestar 2 al ontdekt en wil je gaan voor een renting of een lease, zodat je met dit unieke exemplaar doorheen heel België kan rijden? Kom dan naar Move2Green in Sint-Lievens-Houtem en kies voor dit genot om mee te rijden. In een Polestar 2 ervaar je alles wat je in een elektrische wagen hoort te ervaren. Polestar gaat met dit model mee in het post-benzinetijdperk met een minimalistisch design dat krachtige prestaties neerzet. We bieden deze Polestar 2 dan ook met trots aan om te leasen of renten.

polestar interieur

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

polestar-2

De vakkundige Polestar 2 en de mogelijkheden in renting of leasing

Bij ons als expert in elektrische auto’s kan je kiezen voor een renting of een lease van de Polestar 2. Dit is een van de meest complete elektrische auto’s die je momenteel kan vinden op de markt. Hij heeft een superieure bouwkwaliteit die je terugvindt in elk detail van het geheel. Het exterieur van de elektrische auto is ontworpen om op een discrete manier op te vallen op de weg. Zijn moderne interieur voelt ruim aan en er is een evenwichtige balans tussen een avant-gardistische stijl en innovatieve materialen. Als je kiest voor een lease of renting van de Polestar 2, zorg je bovendien voor een kleinere CO2-voetafdruk. Wij hebben verschillende formules beschikbaar voor het leasen van de Polestar 2. Ontdek ook de Polestar 3, wanneer je graag een SUV-model hebt met dezelfde krachtige ontwikkeling als de Polestar 2.

Ervaar elk automoment als een aangenaam moment

Een renting of lease voor een elektrische Polestar afsluiten, is zeer eenvoudig bij Move2Green, waardoor je in geen tijd met je Polestar 2 kan rijden. Ervaar elk moment achter het stuur als een ontspannen en veilige rit. Contacteer ons wanneer je graag meer informatie verkrijgt. Dit doe je door te bellen naar het nummer 0498/54.65.06. Samen met ons contract voor leasing of renten en de Polestar 2, maak je mee deel uit van de autogeschiedenis.