MERCEDES BENZ

EQS SUV

WAT JE MOET WETEN OVER DE MERCEDES BENZ EQS

Op grootse wijze stijlvol.

De nieuwe Mercedes Benz EQS SUV biedt plaats aan 7 personen in een elegant en dynamisch silhouet. Naadloze vlakken creëren van buiten een elegant samenspel van puurheid en dynamiek. Van binnen zorgen de exclusieve sierdelen en subtiele leds voor fraaie accenten. De kleurstelling benadrukt het royale ruimtegevoel.

Ongelofelijke stilte en ruimtegevoel

Wat zo kenmerkend is voor het buitengewone comfort van de EQS SUV van Mercedes-EQ: het volledig door Mercedes ontwikkelde elektrische platform. Daarmee worden royale plaatsen mogelijk en heerst er een bijzonder soort rust in het interieur.

MBUX augmented reality head-up display

De echte en digitale wereld versmelten met elkaar. Met het als optie leverbare head-up display met augmented reality worden veiligheid en comfort in gelijke mate verbeterd. Uw zichtveld wordt met virtuele aanwijzingen aangevuld.

Progressieve luxe, afgestemd op uw wensen

De beschikbare uitrustingspakketten van de Mercedes Benz EQS SUV vullen elkaar aan en bundelen interessante uitrusting met specifieke eigenschappen, afgestemd op extra gebruiksgemak en functionaliteit. Het Premium Plus Package met multi-contour zetels voor de bestuurder en de passagier vooraan en het AIR-BALANCE Package bieden het hoogste niveau van comfort.

De eerste van een nieuwe tijd

Van A naar B, en dan nog even verder.. U beschikt in een handomdraai over nieuwe energie omdat met het oplaadsysteem van de EQS SUV de hoogspanningsaccu met een vermogen tot 200 kW snel kan worden opgeladen.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Bijzonder stil
  • 7 zitplaatsen
  • Erg luxueus interieur

Minpunten

  • Nog niet meteen beschikbaar
  • Hogere prijsklasse
Conclusie

Waar de meeste mensen een Mercedes Benz voor kopen is de waargenomen kwaliteit, luxe en comfort – plus de technologie en moderne uitrusting die deze auto heeft. Hij heeft de aanpasbare luchtvering, slimme vierwielbesturing en nog veel meer, plus het Hyperscreen alleen al zal genoeg zijn om veel portemonnees te verleiden. Je zou ook kunnen zeggen dat, wat je mening over auto’s als deze ook is, de prijs noch hier noch daar is – de mensen die het zich kunnen veroorloven en de badge willen, zullen ervoor betalen, dat is altijd al zo geweest voor de premium ICE-auto’s van de Duitse autofabrikant.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

EQS 450+    18,6-23,0 kWh/100km EQS 450 4MATIC    20,0-24,0 kWh/100km EQS 580 4MATIC    20,0-24,0 kWh/100km Vind alle info over deze wagen op de website van Mercedes-Benz België. Ga naar Mercedes-Benz.be    

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse