De elektrische wagen van Polestar

Home » Elektrische wagen Polestar

Met een Elektrische wagen van Polestar rijd je in stijl. Iedere autoliefhebber geniet ervan om zowel sterke prestaties als een hoge efficiëntie te ervaren tijdens het rijden. Wanneer je voor een lease gaat van een elektrische wagen van Polestar, kan je doorheen heel België en verder rijden en zelf meemaken hoe het voelt om met deze klassewagen te cruisen. Polestar onderscheidt zich in het ontwerp van iedere elektrische wagen met een strak design en innovaties die het verschil maken. Ga voor een shortlease van één van de modellen van Polestar die wij aanbieden en rij volledig CO2-vrij.

polestar gfx

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

polestar elektrisch

Lease bij ons je favoriete elektrische wagen van Polestar

Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, regio Aalst, kan je kiezen voor welke elektrische auto van Polestar je een shortlease wilt aangaan. Zo heeft de Polestar 2 een minimalistisch design en toch krachtige prestaties. De Polestar 3 is gekend als elektrische SUV die je laat ervaren wat de toekomst te bieden heeft. Beide modellen van Polestar zijn een volledig elektrisch aangedreven wagen waarvoor je een shortlease of een lease voor langere periode kan afsluiten bij ons, zodat je duurzaam door België kan rijden. Polestar gaat voor de creatie van een meesterwerk in alle elektrische wagens die ze ontwikkelen. Alles draait rond grenzen verleggen en het maken van een statement. Een lease aangaan om met jouw elektrische Polestar-wagen doorheen België te rijden, is de beste keuze wanneer je in een kunstwerk wilt cruisen. De verfijning van het ontwerp zit volledig verwerkt in de details. Een kans om in een elektrische Polestar te zitten, wil je niet missen. Lease  jouw Polestar dus bij ons in België in de vorm van een shortlease of voor een langere periode.

Ervaar de prestaties van deze wagen

Elke elektrische wagen van Polestar is een samenspel van precisietechniek, oog voor detail en een compromisloos design. Lease jouw Polestar bij een expert in elektrische wagens uit België. Kies voor een shortlease of maak gebruik van een auto van Polestar voor een langere periode. Je zal ongetwijfeld positief verrast zijn van zijn prestaties. Lees alles over onze werkwijze en vertrouw op onze expertise. Samen vinden we de Polestar die past bij jouw rijdersprofiel. Contacteer ons door te bellen naar het nummer 0498/54.65.06 of door een e-mail te sturen naar info@move2green.be. Wie weet rijd jij binnenkort doorheen de straten van België in een elektrische auto van Polestar met een langdurige lease of een shortlease.