Home » Elektrische wagen Polestar

Door een Polestar in lease te huren, rijd je altijd in stijl doorheen België. Iedere autoliefhebber geniet ervan om zowel sterke prestaties als een hoge efficiëntie te ervaren tijdens het rijden. Wanneer je voor het huren van een elektrische wagen van Polestar gaat, kan je zelf meemaken hoe het voelt om met deze klassewagen te cruisen. Polestar onderscheidt zich in het ontwerp van iedere elektrische wagen met een strak design en innovaties die het verschil maken. Ga voor een shortlease van een van de modellen van Polestar die wij bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem aanbieden en rij volledig CO2-vrij.

polestar gfx

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

polestar elektrisch

Lease bij ons je favoriete elektrische wagen van Polestar

Bij ons kan je kiezen voor welke elektrische auto van Polestar je een shortlease wilt aangaan of voor langere tijd wilt huren. Zo heeft de Polestar 2 een minimalistisch design en toch krachtige prestaties. De Polestar 3 is gekend als elektrische SUV die je laat ervaren wat de toekomst te bieden heeft. Beide modellen van Polestar zijn een volledig elektrisch aangedreven wagen waarvoor je een shortlease of een lease voor langere periode kan afsluiten bij ons. Polestar gaat voor de creatie van een meesterwerk in elke elektrische auto die ze ontwikkelen en we zijn dan ook trots dat je dit merk bij ons kan huren. Alles draait rond grenzen verleggen en het maken van een statement. Een lease aangaan voor een elektrische Polestar is de beste keuze wanneer je een technologisch hoogstandje wilt huren. De verfijning van het ontwerp zit volledig verwerkt in de details. Een kans om in een Polestar te cruisen, wil je dus echt niet missen. Shortlease jouw Polestar dus bij ons in de formule die het best bij jou past.

Ervaar de prestaties van deze wagen

Elke elektrische wagen van Polestar is een samenspel van precisietechniek, oog voor detail en een compromisloos design. Lease jouw Polestar bij een expert in de renting van wagens. Kies voor een shortlease of kies ervoor om de Polestar voor een langere periode te huren. Je zal ongetwijfeld positief verrast zijn van zijn prestaties. Lees alles over onze werkwijze en vertrouw op onze expertise. Samen vinden we de Polestar die past bij jouw rijdersprofiel. Contacteer ons door te bellen naar het nummer 0498/54.65.06. Wie weet rijd jij binnenkort wel in een elektrische auto van Polestar met een langdurige lease of een shortlease.