info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE OPEL CORSA-E

Eenvoudig elektrisch.

De nieuwe Opel Corsa Electric combineert een aantrekkelijk design, de technologie van een grote wagen en een toekomstgericht elektrisch vermogen, voor een dagelijkse rijervaring die gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert!

Opel Corsa Electric huren shortrent

Perfect geïntegreerde batterij

De nieuwe lithium-ion batterij vormt het hart van de Opel Corsa Electric. Zijn naadloze integratie in het onderstel zorgt voor een laag zwaartepunt voor een optimale en leuke rijdynamiek, zonder de royale binnenruimte aan te tasten.

Opel Corsa Electric huren shortrent

Elektriserend rijplezier

Elke rit in de nieuwe Opel Corsa Electric is een garantie op plezier. Hij rijdt vrijwel geruisloos, zonder te hoeven schakelen en met een koppel van 260 Nm. In slechts 8,3 seconden versnelt hij van 0 naar 100 km/u en hij haalt een topsnelheid van 150 km/u. Of je nu in de stad of op de snelweg rijdt… deze Corsa Electric is geknipt voor jou!

Opel Corsa Electric huren shortrent

Ergonomisch interieur

Kruip achter het stuur van de nieuwe Opel Corsa Electric en ontdek een digitaal ingerichte ruimte met een intuïtieve en ergonomische cockpit, volledig afgestemd op de bestuurder. In deze met kwaliteitsvolle materialen en afwerkingen gemaakte cockpit kan je ten volle van je rit genieten. 
Opel Corsa Electric huren shortrent

IntelliLux® Matrix LED

De nieuwe Opel Corsa Electric is uitgerust met de beste IntelliLux® Matrix LED-koplampen in zijn klasse, die je een optimaal zicht garanderen en zich automatisch aanpassen om tegenliggers niet te verblinden. Met 14 Matrix-segmenten en een nieuw design geeft IntelliLux® je in alle omstandigheden meer controle en vertrouwen!

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Praktische vijfdeurs carrosserie
  • Goede actieradius in de praktijk
  • Rijdt goed

Minpunten

  • Geen opbergruimte voor kabels
  • Beperkt regeneratief remmen
  • Mist de sprankeling van andere merken

Conclusie

De prestaties zijn levendig en hij stuurt goed; ook het comfort is uitstekend. De Corsa Electric is dan ook op bijna alle punten een geweldige kleine elektrische auto. Als je je eenmaal over de hoge aankoopprijs heen hebt gezet (of een goede financieringsovereenkomst hebt afgesloten), is het moeilijk om te twisten over de actieradius en de zeer lage gebruikskosten. Maar uiteindelijk zijn er goedkopere maar even capabele modellen op de markt, terwijl grotere, luxueuzere rivalen ook niet ver buiten bereik liggen.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Corsa Electric
354 km — 50,0 kWh — 8,7 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)
Corsa Electric
405 km — 54,0 kWh — 8,1 sec 0 – 100 — 156 pk (115 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse