WAT JE MOET WETEN OVER DE OPEL CORSA-E

Eenvoudig elektrisch.

De nieuwe Corsa maakt een design statement dat de precisie van Duits vakmanschap onderstreept. Met een in het oog springende voorzijde en opvallende contouren is de nieuwe Corsa aantrekkelijk vanuit elk standpunt. De nieuwe Corsa-e biedt u een indrukwekkend rijbereik van 337 km zonder bij te laden en als het op rijplezier aankomt, staat de nieuwe Corsa vooraan in de rij: 0-100 km/u in 8,1 seconden zonder dat u de juiste versnelling hoeft te kiezen en met al het koppel onmiddellijk beschikbaar. Een compleet nieuwe vorm van rijplezier.

Perfect geïntegreerde batterij

De batterij van de Corsa-e bevindt zich onder de voorste en achterste zetelrij. Zo garandeert ze niet alleen maximale kofferruimte, maar verlaagt ze ook het zwaartepunt, wat de rijdynamiek verbetert.

Controle van voertuiggegevens

De Corsa-e houdt u op de hoogte en uw voertuig onder controle. Door de voertuiggegevens in het oog te houden, krijgt de bestuurder een eenvoudig en intuïtief overzicht van de rijomstandigheden en het energieverbruik om de efficiëntie en het rijbereik te maximaliseren.

LED-Matrixkoplampen

Beter zien en gezien worden. De Corsa biedt als eerste in zijn klasse IntelliLux LED® Matrix-koplampen die de verlichting automatisch afstemmen op de situatie. Zo kunt u met grootlicht rijden zonder het risico dat u anderen verblindt.

Opbergruimte

Veel mee te nemen? Met een inhoud van 267 liter kunt u heel wat opbergen in de koffer van de Corsa-e. De achterbank is bovendien eenvoudig neer te klappen om plaats te maken voor nog meer bagage.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Praktische vijfdeurs carrosserie
  • Goede actieradius in de praktijk
  • Rijdt goed
Minpunten
  • Geen opbergruimte voor kabels
  • Driefasig opladen kost extra
  • Mist de sprankeling van andere merken
Conclusie

De prestaties zijn levendig en hij stuurt goed; ook het comfort is uitstekend. De Corsa-e is dan ook op bijna alle punten een geweldige kleine elektrische auto. Als je je eenmaal over de hoge aankoopprijs heen hebt gezet (of een goede financieringsovereenkomst hebt afgesloten), is het moeilijk om te twisten over de actieradius en de zeer lage gebruikskosten. Maar uiteindelijk zijn er goedkopere maar even capabele modellen op de markt, terwijl grotere, luxueuzere rivalen ook niet ver buiten bereik liggen.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Corsa-e
359 km — 45,0 kWh — 8,1 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse