WAT JE MOET WETEN OVER DE MINI ELECTRIC

Charged with passion.

De vonk tussen jou en de MINI Electric slaat meteen over bij de eerste rit. Omarm het onverwachte. Ervaar nieuw plezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een opwindende evolutionaire stap in, waarmee de handling als een kart en het iconische MINI design worden samengebracht. Schakel om naar een nieuwe elektrische urban lifestyle.

Aerodynamische frontgrille

De slanke, fascinerende frontgrille heeft een zeer moderne interpretatie gekregen, die zowel de MINI-geschiedenis als de toekomst belichaamt. Hij is bijna volledig gesloten wat de aerodynamica aanzienlijk verbetert. Hij is uitgerust met een opvallende gele accentbalk en een ‘MINI Electric’ badge om hem een origineel karakter te geven.

17″ Power Spoke 2-Tone

Deze elegante, lichtmetalen velgen stralen een onverschrokken temperament en een aura van urbaan vertrouwen uit en presenteren daarmee MINI op zijn meest intens. De opvallende, asymmetrische uitvoering heeft een unieke stijl en een bijna volledig gesloten ontwerp, waardoor de aerodynamische eigenschappen van de volledig elektrische MINI verder worden verbeterd.

De cockpit

Speciaal ontwikkeld voor de volledig elektrische MINI is het nieuwe digitale instrumentenpaneel. Het bestaat uit een subliem 5,5-inch kleurenscherm met een luxueus Black Panel-design, dat stijlvol achter het stuurwiel is aangebracht. De perfecte aanvulling hierop vormt het hoge resolutie-touchscreen in het midden van het dashboard.

LED koplampen en achterlichten

Net als de MINI overstijgt de Union Jack de tijd en staat model voor een lange en rijke geschiedenis. De LED-achterlichten van de volledig elektrische MINI vormen een tweedelig motief dat verwijst naar het iconische embleem.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Haarscherpe besturing
  • Goede prestaties
  • Intuïtief infotainmentsysteem
Minpunten
  • Geen kabel opberging
  • Geen vijfdeurs model
  • Relatief korte actieradius
Conclusie

De MINI Electric is een goede auto. Deze tweedeurs EV, ook bekend als de MINI Cooper SE, heeft een redelijk acceleratievermogen, een comfortabele rit en een betere wegligging dan de meeste van zijn concurrenten. Bovendien verbruikt hij minder stroom dan andere elektrische auto’s, hoewel zijn actieradius kleiner is dan die van de concurrentie. Deze elektrische MINI Cooper heeft ruime voorstoelen – de achterzetels, niet zo erg – en een goede maximale laadcapaciteit, naast gebruiksvriendelijke technologische functies.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Electric
234 km — 28,9 kWh — 7,3 sec 0 – 100 — 184 pk (135 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse