info@move2green.be 0498 54 65 06

HYUNDAI

KONA ELECTRIC

WAT JE MOET WETEN OVER DE HYUNDAI KONA ELECTRIC

Groter. Ruimer. Slimmer.

Een futuristische nieuwe look, een nog dynamischer voorkomen en een grotere leefruimte voor al je avonturen – deze robuuste, grote en volledig elektrische SUV biedt je geavanceerde slimme technologie en het grootste bereik in zijn klasse, tot wel 514 km. Dit is elektrische mobiliteit met stijl – zonder compromissen.
Hyundai Kona Electric Header huren shortrent

Meer ruimte, meer mogelijkheden.

Hoewel het ongebruikelijk is in de autowereld, ontwikkelde Hyundai eerst de elektrische variant van de nieuwe Hyundai KONA. Die innovatieve benadering is zichtbaar vanuit elke invalshoek. De strakke, onderscheidende voorzijde in combinatie met de vloeiende, aerodynamische lijnen accentueren het stoere, futuristische design van de KONA Electric. De SUV is geëvolueerd, hij is langer, breder en stoerder dan zijn populaire voorganger en dat versterkt zijn iconische designidentiteit.
Hyundai Kona Electric Header huren shortrent

Onderscheidend design en stijlvolle leefruimte.

De onderscheidende, strakke voorzijde met de Pixelated Seamless Horizon Lamp – over de volle breedte van de neus – geeft de auto een nog dynamischer voorkomen.
Om maximale leefruimte te bieden is de nieuwe KONA Electric geëvolueerd: hij is nu langer en breder dan zijn populaire voorganger – met meer been- en schouderruimte op de achterbank.
Hyundai Kona Electric Header huren shortrent

Geavanceerde slimme technologie.

Met zijn indrukwekkende geavanceerde slimme technologie zet de Hyundai KONA Electric nieuwe normen in de klasse van de compacte SUV’s. Geniet van de nieuwste slimme connectiviteits- en gemaksfuncties, ondersteund door geavanceerde rijhulpsystemen en een uitgebreid veiligheidspakket. De  nieuwe KONA Electric is de eerste Hyundai met Connected Car Navigation Cockpit en Over-The-Air (OTA) software-updates (automatische, doorlopende updates). Hyundai introduceert de Hyundai Digital Key 2 Touch tegelijk met de nieuwe KONA.
Hyundai Kona Electric Header huren shortrent

Head-up display en autonoom rijden.

De Head-up Display leidt je veilig door het verkeer en projecteert informatie – zoals navigatieaanwijzingen en waarschuwingen – direct in je blikveld terwijl je je ogen op de weg hebt.
Highway Driving Assist 2, ons systeem voor autonoom rijden op Level 2, regelt de snelheid en de afstand tot de voorligger en ondersteunt je bij het wisselen van rijstrook.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Laag verbruik
  • Goede Lane Keeping Assist
  • Vehicle to load & Vehicle to grid

Minpunten

  • Niet iedereen’s smaak
  • Harde plastics
  • Groter is ook duurder

Conclusie

Alles bij elkaar genomen is de Hyundai KONA Electric zeker een aantrekkelijke keuze als elektrische wagen. De middenklasse-uitvoering biedt veel auto voor zijn geld. In vergelijking met zijn voorganger is de wagen groter, ruimer en slimmer geworden waardoor hij perfect uit de voeten kan in zowel de stad als op autostrade. In dit segment is het een wagen die heel goed zit qua “value for money” en qua aandrijflijn met een actieradius tot 514 km is hij gewoon dik in orde.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

KONA Electric 48,4 kWh
377 km — 48,4 kWh — 8,8 sec 0 – 100 — 156 pk (115 kW)

KONA Electric 65,4 kWh
514 km — 65,4 kWh — 7,8 sec 0 – 100 — 217 pk (160 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse