HYUNDAI

KONA ELECTRIC

WAT JE MOET WETEN OVER DE HYUNDAI KONA ELECTRIC

Een toekomst waar je niet langer op hoeft te wachten.

Hij is er al. Gestroomlijnder en verfijnder: de KONA Electric kreeg een bijgewerkt design, de allernieuwste intelligente technologie en een rijbereik van wel 484 km na één oplaadbeurt. Bij Hyundai streven ze naar vooruitgang. Dat drijft ze om wagens te bouwen die grenzen verleggen en er steeds beter uitzien. Zoals de KONA Electric, met zijn nieuwe design en de veelzijdigheid van een SUV. Bekijk deze buitengewone elektrische wagen maar eens van dichterbij.

Volledig digitaal 10,25″-instrumentenbord

Voor een uitgesproken hoogtechnologische look in de cockpit geeft het nieuwe volledig digitale 10,25″-instrumentenbord essentiële rijgegevens weer waar je ze het best ziet: vooraan en centraal. Op de meter rechts wordt informatie over de elektrische aandrijflijn weergegeven, zoals de laadstatus van de batterij en het actuele stroomverbruik.

Ruim, geconnecteerd en veelzijdig

De KONA Electric hoeft niets aan ruimte in te boeten – zo krijg jij een omvangrijk interieur dat je niet zou verwachten van een elektrische wagen. Neem plaats en geniet, want er is plaats genoeg voor vijf volwassenen. Maar ook het oog voor detail maakt dit interieur zo bijzonder. Ontdek een uitzonderlijk comfortniveau met kwaliteitsmaterialen die een sensueel en verfijnd gevoel geven.

Head-up display

Met een voortreffelijke leesbaarheid helpt ons head-up-display je veilig door het verkeer. Het display projecteert belangrijke informatie zoals de snelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen precies in je blikveld.

Verwarmde en geventileerde zetels

Stel individuele temperatuurvoorkeuren in voor de bestuurder en de voorpassagier – of deactiveer de voorpassagierszone om batterijcapaciteit te besparen wanneer je alleen onderweg bent. Warm in de winter en koel in de zomer. De voorzetels zijn verkrijgbaar met zetelverwarming en -ventilatie.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Laag verbruik (15 kWh/100 km)
  • Goede Lane Keeping Assist
  • Goede “value for money”
Minpunten
  • Niet de meest ruime wagen
  • Veel rol geluid voor een elektrische wagen
  • Geen all-wheel aandrijving
Conclusie

Alles bij elkaar genomen is de Hyundai KONA Electric zeker een aantrekkelijke keuze als elektrische wagen. De middenklasse-uitvoering biedt veel auto voor zijn geld. Het is niet de meest ruime wagen, maar wanneer voor in de stad is het een ideale keuze. In dit segment is het een wagen die heel goed zit qua “value for money” en qua aandrijflijn is hij gewoon dik in orde.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

KONA Electric 39 kWh
305 km — 39,2 kWh — 9,9 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

KONA Electric 64 kWh
484 km — 64 kWh — 7,9 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse