WAT JE MOET WETEN OVER DE MG ZS EV

Een toekomst waar je niet langer op hoeft te wachten.

Ontwikkeling staat bij MG niet stil. Maak kennis met de nieuwe MG ZS EV: een comfortabele, 100% elektrische, gezinsvriendelijke SUV. Een nieuw design, een nog grotere actieradius en zonder enig compromis op het gebied van functionaliteit of stijl. De nieuwe MG ZS EV is perfect voor stadsritten én weekendtrips. Met een keuze uit twee batterijen is de nieuwe MG ZS EV klaar voor het volgende avontuur.

Knappe led-verlichting

De “Silverstone” led-koplampen zijn een 21-delige led-lamp die voorzien is van een welkom-thuisfunctie, schemersensor en intelligent grootlichtcontrolesysteem. Het led-achterlicht bestaat uit 8 delen. De “Phantom” achterlichten vormen een scherpe lichtgordel en vallen altijd op in het donker.

500 kg trekgewicht

Weekendje weg? Deze nieuwe MG ZS EV heeft een goedgekeurde trekgewicht van 500 kg, waardoor u alles kunt vervoeren dat u nodig heeft.

Grote cabineruimte

Dankzij de grote cabineruimte heeft deze MG de hoogste staruimte achterin. Met de vlakke achtervloer en brede carrosserieafmetingen is dit model dus meer dan geschikt om al uw spullen te vervoeren.

Celpakket met grote module

De nieuwe MG ZS EV maakt gebruik van een celpakket met een grote module. Dit verbetert zowel de energiedichtheid van het volume als van het gewicht. Het resultaat? Een nog gotere actieradius.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Goede prijs
  • Praktische wagen
  • Concurrerend aanbod
Minpunten
  • Kwaliteit interieur
  • Laadsnelheid bij snelladen
  • Een beetje saai om te rijden
Conclusie

Het elektrische gedeelte van deze auto is behoorlijk goed. De motor is soepel en de batterij geeft genoeg actieradius voor algemeen rondrijden. Natuurlijk is de actieradius niet kolossaal, maar dat zal de komende jaren minder een probleem zijn naarmate het aantal snelladers toeneemt. Een maximum oplaadsnelheid van 50kW is OK, gezien de batterij niet enorm is. De meeste boordtechniek is ook goed uitgevoerd. Het is een ruime en nuttige carrosserie. Maar niet mooi. En het chassis is niet zo gepolijst als dat van de concurrentie, en ze glinsteren ook niet echt.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

MG ZE EV – Standard Range
440 km — 49,0 kWh — 8,6 sec 0 – 100 — 177 pk (130 kW)

MG ZE EV – Long Range
320 km — 68,3 kWh — 8,4 sec 0 – 100 — 156 pk (115 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse