info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE VOLKSWAGEN ID.3

De ID.3 Begroet u. Brengt u in 'vervoer'ing. Brengt u op weg.

Na de Beetle en de Golf, stelt Volkswagen hun derde ‘wereldheersende’ wagen voor: de ID.3. Dit is de eerste in een lange reeks van ‘ID.’ wagens die we de komende jaren mogen verwachten. De ID.3 is een elektrisch aangedreven wagen met de buitendimensies van diezelfde Golf maar vanbinnen even ruim als een Passat. Met een rijbereik van meer dan 400 kilometer voor de versie met een 58 kWh batterij is dit een meer dan capabele wagen voor een vriendelijke prijs.

Het intelligente lichtconcept

ID.Light communiceert visueel met u helpt u via het optionele navigatiesysteem om u meer ontspannen in het verkeer te bewegen. Als u de spraakbediening gebruikt, ontvangt u een reactie op uw stem aan de hand van een lichtsignaal. Zodra u uw ID.3 verlaat, neemt het ID.Light van u afscheid met een afscheidsgroet.

Het nieuwe snelheidsgevoel

U vindt verkeerslichten storend? Niet in de Volkswagen ID.3! Voortaan is het plezierig om elk verkeerslicht als een nieuwe start te zien en gas te geven. Nooit meer schakelen en geen vertraging meer. Gewoon constant dynamisch versnellen en dat van bij het begin met maximaal koppel. Ervaar zelf de mobiliteit van de toekomst en een volledig nieuwe manier van rijplezier terwijl u zelf achteroverleunt in uw stoel.

Volledig verbonden met uw ID.3

De digitale diensten van We Connect Start1 maken van de nieuwe Volkswagen ID.3 een connecteerde auto, want met de vast ingebouwde simkaart is uw auto altijd online als u het wenst. Realtime verkeersinformatie, laadstations en hun beschikbaarheid, prijzen en openingstijden zijn zo allemaal binnen handbereik. Met de bijbehorende We Connect ID.-app houdt u uw auto altijd in het oog en gebruikt u uw smartphone als afstandsbediening.

Mag gezien worden: het panoramisch dak

Met het grote glasoppervlak dat haast over de volledige breedte van het dak loopt, is het optionele elektrische panoramadak zelf al een blikbanger. Nog mooier: het open zicht op de hemel. Het getinte glas zorgt bovendien voor aangename temperaturen. Het zonnescherm, dat u bijvoorbeeld zeer comfortabel met uw stem kunt bedienen, beschut u tegen de felle zon. Het enige wat u hoeft te doen, is “Hello ID., toon me de sterren” zeggen en het zonnescherm gaat open.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • AR Head Up Display
  • De ID.3 is voorzien van 2 USB-C poorten
  • Varrassend ruim van binnen
Minpunten
  • Interieur voelt wat goedkoop aan
  • Regeneratief remmen is beperkt
Conclusie

De ID.3 heeft het allemaal. Hij heeft formidabele kwaliteiten, om de Europese bestuurders te overtuigen de EV sprong te wagen. Hij biedt waar voor zijn geld, gezien de kwaliteiten en afmetingen van de auto. Het rijden met de ID.3 was een aangename ervaring, en het ‘zen’-karakter van EV-aandrijving en het design en de ruimte van de ID.3 zijn erg innemend.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

ID.3 Pro Performance
416 km — 58 kWh — 7,3 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse