info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE CUPRA BORN

Ga verder en rij vinniger.

Ontworpen voor emissievrije prestaties, zonder concessies te doen aan het CUPRA-karakter. Een range van 421 km, indrukwekkende prestaties, geweldige dynamiek en een vermogen dat u in vervoering brengt. De CUPRA Born is vakkundig gevormd voor emotiezoekers. Wat opvalt: een gedurfde visie met een slanke carrosserie en sportieve lijnen. En details om van te houden, van koperkleurige accenten tot Ceremony Lights die oplichten als u nadert.

Haal meer uit uw CUPRA

De CONNECT-app maakt van uw CUPRA Born een nog slimmer model. De temperatuur instellen voor vertrek? Check. Opladen vanop afstand? Ook check. Stuur de bestemming op voorhand door naar uw auto, vind oplaadstations en gebruik de online spraakassistent.

Intuïtieve technologie

Met de CUPRA hebt u altijd een stap voor. Omarm de drijvende kracht van toekomstgerichte technologie met de Travel Assist camera, CUPRA Connect-app, een augmented reality head-up display en andere spitstechnologie. Want veiligheid gaat voor alles.

Head-up Display

Het head-up display is uitgerust met augmented reality-technologie en projecteert informatie op uw voorruit. Alles om uw rijervaring te verrijken.

Precies parkeren

Veilig gaat voor. De Active Park Assist laat de wagen naar een vrije parkeerplek zoeken. Gevonden? Laat de wagen zichzelf insturen.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Ziet er goed uit
  • Beter interieur dan Volkswagen ID.3
  • Best leuk om mee te rijden
Minpunten
  • Remmen voelen niet goed aan en wekken geen vertrouwen
  • Minder krachtige modellen hebben niet dat speciale gevoel
  • Moeilijk te verantwoorden tegenover de ID.3

Conclusie


De Born mag dan voorlopig een hogere vanafprijs hebben dan zijn ID.3 zusje, maar de instapversie van de CUPRA moet nog komen. Bovendien krijg je voor je geld een scherper ogende auto met een aantrekkelijker en kwalitatief beter interieur. Hij biedt ook een subtiel andere rijervaring dan de VW, hoewel we nog meer sportiviteit en betrokkenheid van de bestuurder hadden verwacht van de eerste elektrische auto van het merk.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Born – 150 kw x 58 kWh
424 km — 58,0 kWh — 7,3 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

Born – 170 kw x 58 kWh
420 km — 58,0 kWh — 6,6 sec 0 – 100 — 231 pk (170 kW)

Born – 170 kw x 77 kWh
548 km — 77,0 kWh — 7,0 sec 0 – 100 — 231 pk (170 kW)

VerhuurtijdPrijs per maand
36 maanden€ 699
12 maanden€ 799
6 maanden€ 849
1 maand€ 899

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse