info@move2green.be 0498 54 65 06

ERVAAR ELEKTRISCH RIJDEN

MAAK DE ZEKERE KEUZE

Is elektrisch rijden iets voor mij?

Op het moment dat je bij een autobedrijf een koopovereenkomst sluit voor een auto, dan is het duidelijk. Die auto is vanaf dat moment van jou. Ook als na een paar maanden blijkt dat jij en de auto niet de ultieme match zijn. Wat dan?

Elektrisch rijden zit in de lift, maar het is ook iets nieuws. Past dit wel bij mij? Het is pas na enkele weken dat je echt beseft of de auto helemaal past bij jouw situatie… of net niet.

Wat als uiteindelijk de auto toch niet bij je past? Zou het dan niet fijn zijn dat je de auto zonder veel gedoe weer kunt terugbrengen? Move2Green had precies dat idee. Op een groot gedeelte van de voorraad direct leverbare EV’s beschik je nu over de mogelijkheid om de auto binnen 1 of 2 maanden te retourneren. Je betaalt in dat geval slechts een bescheiden bedrag voor de gebruikte periode. De ideale manier om elektrische rijden echt te ervaren.

Ervaar elektrisch rijden Porsche testrit
Ervaar elektrisch rijden Polestar testrit

Meer dan een testrit

Bij een testrit elders beschik je over de wagen gedurende een korte periode, je kan even aanvoelen hoe de wagen zich gedraagt. Bij Move2Green beseffen wij dat de overstap naar elektrisch rijden meer vragen wekt dan bij een typische wagenwissel. Daarom maken wij het mogelijk om de wagen terug te brengen als elektrisch rijden toch niet bij je profiel zou passen.

Door ons breed aanbod aan elektrisch wagens ervaar je elektrisch rijden op jouw manier. wil je een Tesla aan de tand voelen, polsen naar een Polestar of een idee krijgen over de ID-modellen van Volkswagen? Zo goed als elke wagen uit ons aanbod geniet van deze uitzonderlijke aanbieding.

Voorwaarden

  1. Proefperiode: U mag de elektrische auto gedurende 1-2 maanden uitproberen. Als de auto u niet bevalt, kunt u deze binnen 30 dagen retourneren en dan ontvangt u 97% van de aankoopprijs terug. Als u de auto binnen 60 dagen retour brengt, ontvangt u 95% van de aankoopprijs terug.
  2. Schadevrij: De auto moet in dezelfde staat worden geretourneerd als waarin hij is ontvangen. Er mogen geen krassen of deuken zijn. Ook moeten de banden in goede staat verkeren.
  3. Rookvrij: Er mag niet in de auto worden gerookt. Als er toch gerookt is, wordt dit gezien als breuk in de voorwaarden.
  4. Betaling en verzekering: U moet de volledige prijs van de auto betalen/financieren en deze all-risk verzekeren.
  5. Kilometers: Er mag maximaal 2500 km per maand met de auto gereden worden. Wanneer er meer gereden wordt, heeft dit consequenties voor de aankoopprijs die u terug kunt krijgen.
Ervaar elektrisch rijden testrit volvo

Interesse?

Interesse in dit uniek aanbod? Aarzel niet om ons te contacteren.