info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE ŠKODA ENYAQ IV

Herbeleef het echte leven.

ŠKODA heeft met deze toch wel geslaagde ENYAQ iV zijn entree in de wereld van elektrisch aangedreven wagens niet gemist. De ruime en goed uitgeruste wagen met naar alle waarschijnlijkheid een scherpe prijs zal velen in de smaak vallen. Vergeet alles wat je weet over vroegere ŠKODA’s. Dit is een merk dat er staat en beseft dat sommige mensen keuze willen. Vandaar dat de ENYAQ iV met battery packs van 52, 58 en 77 kWh te leveren is.

Stijlvol en zelfzeker

Met de SUV’s van ŠKODA bent u gewend geraakt aan een stijlvolle en zelfzekere look. De volledig nieuwe ENYAQ iV bouwt voort op deze traditie en pakt uit met een design dat geruststellend vertrouwd, maar tegelijk ook innovatief en opvallend is. Zijn elegante proporties suggereren een zee van ruimte in het interieur.

Uitzonderlijk ruim, hoge kwaliteit

Het nieuw ontworpen interieur legt nog meer nadruk op de ruimte in de ENYAQ iV, inclusief de grote koffer die typisch is voor een ŠKODA. Het kwalitatieve vakmanschap en de talloze praktische opbergvakken staan garant voor comfort. De milieuvriendelijke materialen zijn de kers op de taart.

Intelligent, innovatief, intuïtief

Naast zijn nieuw ontworpen interieur komt de volledig nieuwe ŠKODA ENYAQ iV ook met een waaier aan intelligente en innovatieve oplossingen die, over het algemeen, intuïtief te bedienen zijn. Dit gaat van de standaard Digital Cockpit over de gevarieerde connectiviteitsopties tot de sfeerverlichting.

Aantrekkelijke besparingen

Wanneer u met een elektrisch voertuig rijdt, draagt u niet alleen zorg voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U kunt genieten van verschillende extra’s, waaronder financiële tegemoetkomingen, een speciale parkeerregeling en operationele voordelen.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Door het puur EV-design is er veel ruimte in het interieur
  • Erg verfijnde wagen
Minpunten
  • Acceleratie blaast je niet omver
  • Opties maken de wagen fors duurder
  • Niet voor jou wanneer je een sportieve wagen zoekt

Conclusie


De ŠKODA ENYAQ iV is het eerste speciaal gebouwde elektrische model van het Tsjechische merk en hoewel hij zijn ‘skateboard’ platform deelt met de Volkswagen ID.4, is hij allesbehalve een rebadged kloon van de Volkswagen. In plaats daarvan heeft de ENYAQ iV zijn eigen unieke persoonlijkheid en kenmerken, waardoor het een gezinsvriendelijke EV is die het verdient om op uw shortlist te staan.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

ENYAQ iV 60
412 km — 58,0 kWh — 8,8 sec 0 – 100 — 179 pk (132 kW)

ENYAQ iV 80
534 km — 77,0 kWh — 8,7 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

ENYAQ iV 80X
496 km — 77,0 kWh — 6,9 sec 0 – 100 — 265 pk (195 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse