info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE VOLVO C40 RECHARGE

Ontdek deze volledig elektrische crossover met een ledervrij interieur.

Maak kennis met de 100% elektrische crossover van Volvo. In de stad of op de snelweg behoudt u met slechts één pedaal comfortabel de controle. Dankzij de snelle, soepele acceleratie van de C40 Recharge beleeft u keer op keer opwindende sensaties. Google Assistant, Google Maps en Google Play zijn perfect geïntegreerd voor een uniek gebruiksgemak en verbonden rijervaring. Zeg gewoon ‘Hey Google’ en u bent vertrokken!

Blijf up to date

De C40 Recharge ontvangt automatisch over-the-air updates. Zo wordt uw wagen dus steeds beter en blijft hij up-to-date. Dat is pas genieten!

Naadloze connectiviteit

Dankzij de naadloze integratie van Google Maps in de C40 Recharge, realtimeverkeersinformatie en automatische herberekening van de route bereikt u moeiteloos uw bestemming.

Voel de kracht van muziek

Het systeem heeft een digitale versterker van 600 W en 13 hifi-luidsprekers, waaronder een subwoofer met luchtventilatie.

Digital Services

Het standaard vaste panoramadak heeft gelaagd getint glas dat efficiënt beschermt tegen fel zonlicht en uv-stralen. Bovendien blijft de temperatuur aangenaam.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Kwalitatief interieur
  • Veel veiligheidsopties
  • Bijzonder stijlvol
Minpunten
  • Stuggere wagen
  • Beperkte koffervolume
  • Actieradius is niet erg competitief

Conclusie

Geen gedoe meer – Volvo is duidelijk voorstander van een volledig elektrische toekomst. De C40 Recharge is de volgende stap op weg naar een gamma dat volgens Volvo tegen 2030 uitsluitend elektrisch zal zijn. De C40 Recharge brengt een gedurfde nieuwe stijl, niet alleen voor Volvo, maar ook voor het segment van de compacte luxe EV’s. Door het gebruik van innovatieve interieurmaterialen en een krachtige gebruikersinterface zou hij zich ook moeten onderscheiden van de massa.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

C40 Recharge Pure Electric
434 km — 67 kWh — 7,4 sec 0 – 100 — 231 pk (170 kW)

C40 Recharge Twin Pure Electric
444 km — 75 kWh — 4,7 sec 0 – 100 — 408 pk (300 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse