info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE MERCEDES BENZ EQB

Elektrische mobiliteit in een nieuwe dimensie.

Bij de nieuwe EQB zijn typische designelementen van Mercedes-EQ gecombineerd met een hoekige en karakteristieke verschijning. Maximaal zeven zitplaatsen, een ruime bagageruimte en het MBUX-multimediasysteem zorgen ervoor dat u elektrisch rijden op een heel nieuwe wijze kunt ervaren. Thuis of bij een publiek oplaadpunt: de EQB kan vrijwel overal comfortabel worden opgeladen. Via Mercedes me Charge krijgt u in heel Europa toegang tot een groot aantal publieke oplaadpunten en profiteert u bovendien van een geïntegreerde betaalfunctie met eenvoudige afrekening.

Een ruimtewonder met zeven zitplaatsen

Alles wat u nodig hebt: veiligheid, ruimte en hoog comfort. De volledig elektrische EQB beschikt met maximaal zeven zitplaatsen en individueel neerklapbare achterstoelen over een ruim en variabel interieur om perfect voorbereid te zijn op de meest uiteenlopende situaties in uw dagelijks leven.

Navigatie met Electric Intelligence

De standaard navigatie met Electric Intelligence draagt bij aan de moeiteloze, dagelijkse omgang met de EQB. Het systeem berekent een optimale route, met inbegrip van oplaadpauzes en houdt daarbij rekening met de oplaadtoestand, het weer en de verkeerssituatie, zodat u onbezorgd uw bestemming kunt bereiken.

Comfort staat hoog in het vaandel

Dankzij het functionele en flexibele ruimteconcept met tot zeven zitplaatsen of een bagageruimtevolume tot 1710 liter biedt de EQB ruimte voor uiteenlopende vervoersmogelijkheden.

Veilig onderweg

De anticiperende en intelligente rijassistentiesystemen van de EQB houden overzicht op het verkeer en kunnen in bepaalde situaties waarschuwen voor gevaar. Zo kunnen de inzittenden en andere verkeersdeelnemers effectief worden beschermd, zodat u veilig en ontspannen uw bestemming bereikt.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Zevenzits elektrische SUV
  • Kwaliteitsvol interieur
  • Goede actieradius
Minpunten
  • Hoge prijs
  • Kleine achterbank
Conclusie

De optionele indeling met zeven zitplaatsen geeft de EQB een aanzienlijk voordeel ten opzichte van de meeste concurrerende EV’s en het chique interieur en de praktische kofferruimte maken hem nog aantrekkelijker. Ook de standaard veiligheidsvoorzieningen zijn uitstekend, en die kunnen nog worden uitgebreid met een optioneel rijassistentiepakket.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

EQB 250
474 km — 66,5 kWh — 9,2 sec 0 – 100 — 190 pk (140 kW)

EQB 300 4MATIC
423 km — 66,5 kWh — 8,0 sec 0 – 100 — 228 pk (168 kW)

EQB 350 4MATIC
423 km — 66,5 kWh — 6,2 sec 0 – 100 — 292 pk (215 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse