info@move2green.be 0498 54 65 06

AUDI

Q4 SPORTBACK E-TRON

WAT JE MOET WETEN OVER DE AUDI Q4 SPORTBACK E-TRON

Dynamisch in hart en nieren.

Het heldere design van de Audi Q4 Sportback e-tron verleent een karakteristieke vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De gefocuste voorpartij en de krachtige achterpartij springen meteen in het oog, terwijl het opwindend dynamische silhouet geleidelijk smaller wordt. De expressieve achterpartij van de Audi Q4 Sportback e-tron alleen al volstaat om het dynamische momentum van het voertuig over te brengen. De dakrandspoiler en de indrukwekkende vorm van de bumperdiffusor met horizontale stutten en het e-tron-logo in het midden versterken het sportieve karakter.

Stuur de toekomst

De bovenste spaken van het lederen sportstuur zijn voorzien van aanraakvlakken in black-panel-look met verlichte functionele gebieden om de actieve knoppen aan te duiden. De knoppen zijn van elkaar gescheiden door kleine uitstulpingen waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn.

Herontdek luisteren

De Audi Q4 Sportback e-tron is het eerste model met het premium SONOS geluidssysteem. Tien krachtige luidsprekers maken van muziek een onvergetelijke ervaring. Samen met de rijke bas zorgt de briljante weergave ervoor dat hoge en lage tonen in hun volle intensiteit kunnen worden ervaren.

Snel laden

De prestaties van de Audi Q4 Sportback e-tron blijken ook duidelijk tijdens het laden: tot 125 kW – standaard.

Op uw plaatsen, klaar, start

Het vooruitstrevende interieur van de Audi Q4 Sportback e-tron onderscheidt zich door technologische innovatie, sportiviteit en functionaliteit.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Indrukwekkende technologie
  • Super comfortabele ritten
  • Ruim interieur
Minpunten
  • Niet voordelig
  • All wheel drive alleen in de top uitvoering
Conclusie
,br> Over het geheel genomen rechtvaardigt de Q4 e-tron een hoger prijskaartje dan zijn broers en zussen uit de Volkswagen-groep, dankzij zijn superieure rijcomfort, bouwkwaliteit en technologie. Het is ontegenzeggelijk een stijlvoller pakket, met een fatsoenlijke actieradius en snellaadmogelijkheden die aantrekkelijk zullen zijn voor velen die op zoek zijn naar een eerste elektrische auto ter vervanging van een SUV met diesel- of benzinemotor.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Q4 Sportback e-tron 35
349 km — 52,0 kWh — 9,0 sec 0 – 100 — 170 pk (125 kW)

Q4 Sportback e-tron 40
534 km — 76,6 kWh — 8,5 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

Q4 Sportback e-tron 50 quattro
497 km — 76,6 kWh — 6,2 sec 0 – 100 — 299 pk (220 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse