Opel Corsa-e

De nieuwe Corsa maakt een design statement dat de precisie van Duits vakmanschap onderstreept. Met een in het oog springende voorzijde en opvallende contouren is de nieuwe Corsa aantrekkelijk vanuit elk standpunt.

De nieuwe Corsa-e biedt u een indrukwekkend rijbereik van 337 km zonder bij te laden en als het op rijplezier aankomt, staat de nieuwe Corsa vooraan in de rij: 0-100 km/u in 8,1 seconden zonder dat u de juiste versnelling hoeft te kiezen en met al het koppel onmiddellijk beschikbaar. Een compleet nieuwe vorm van rijplezier.

Rijmodi

Prestaties, zuinigheid of een beetje van beide: de Corsa-e heeft een rijmodus voor elke rijstijl:

  • Sports levert maximale rijsensaties en -plezier op dankzij een hoog koppel, een sportieve kalibratie van het gaspedaal en een specifieke, dynamische stuurafstelling.
  • Eco helpt u uw rijbereik te maximaliseren door bepaalde aspecten van de prestaties (koppel, acceleratie) te beperken en tegelijk systemen aan boord die energie verbruiken (verwarming, airconditioning) te optimaliseren
  • Normal biedt een mooi evenwicht tussen prestaties en efficiëntie.

Interieur

Stap in een interieur dat onmiddellijk indruk maakt door zijn nauwkeurig vakmanschap, stijlvolle details en premium, hoge kwaliteitsmaterialen. Een sportief bestuurder-georiënteerd instrumentenpaneel met de persoonlijkheid van een grote wagen nodigt uit om meteen op trip te vertrekken.

Het grote grafische kleuren-infodisplay achter het stuurwiel houdt u tijdens het rijden perfect op de hoogte van uw snelheid en andere belangrijke gegevens. Het toont ook de navigatie-aanwijzingen, recht voor u, zodat u uw ogen veilig op de weg kunt houden.

Specificaties

Bereik

337 km (WLTP)

0 – 100 km/u

8,1 seconden

Vermogen

136 pk /  100 kW

Koppel

260 Nm

Opslagcapaciteit

309 liter

Zitplaatsen

5 zitplaatsen

Afmetingen (l/h/b)

4,06 m / 1,43 m / 1,76 m

Accu’s

50 kWh