Hyundai Kona Electric

De Kona is de compacte SUV van Hyundai die beschikbaar is in diesel, benzine, hybride en elektrische versies. Uiteraard kijken wij naar de elektrische versie die in 2 motorversies beschikbaar is en net in een nieuw jasje zit. Vooral de 204pk versie is fun om mee voor de dag te komen. Niet alleen dat, de Kona heeft ook een heel goeie range en kan tot 100kw laden. Daarnaast zijn veel opties standaard inbegrepen. Gewoon een vlotte auto dus waar je weinig omkijken naar hebt.

Spannend nieuw design

Gestroomlijnder en verfijnder: het frisse nieuwe exterieurdesign springt in het oog met vloeiende vormen, nieuwe ledlichten en sportieve details die het sterke SUV-DNA van Hyundai beklemtonen.

Volledig digitaal 10,25″-instrumentenbord

Voor een uitgesproken hoogtechnologische look in de cockpit geeft het schitterende nieuwe volledig digitale 10,25″-instrumentenbord essentiële rijgegevens weer waar je ze het best ziet: vooraan en centraal. Op de meter rechts wordt informatie over de elektrische aandrijflijn weergegeven, zoals de laadstatus van de batterij en het actuele stroomverbruik.

Ruim, geconnecteerd en veelzijdig

De veelzijdige KONA Electric hoeft niets aan ruimte in te boeten – zo krijg jij een omvangrijk interieur dat je niet zou verwachten van een elektrische wagen. Neem plaats en geniet, want er is plaats genoeg voor vijf volwassenen. Maar ook het oog voor detail maakt dit interieur zo bijzonder. Ontdek een uitzonderlijk comfortniveau met kwaliteitsmaterialen die een sensueel en verfijnd gevoel geven.

Specificaties

Bereik

484 km (WLTP)

0 – 100 km/u

7,9 seconden

Vermogen

204 pk / 150 kW

Koppel

395 Nm

Opslagcapaciteit

322 liter

Zitplaatsen

5 zitplaatsen

Afmetingen (l/h/b)

4,20 m / 1,57 m / 1,80 m

Accu’s

64 kWh