info@move2green.be 0498 54 65 06

OPEL

ASTRA SPORTS TOURER ELECTRIC

WAT JE MOET WETEN OVER DE OPEL ASTRA SPORTS TOURER ELECTRIC

Krachtige veelzijdigheid die elektrificeert.

Ervaar zijn opvallende kenmerken, innovatieve hightech, moderne styling en veelzijdige ruimte – nu met de bevrijdende kracht van een volledig elektrische motor. 
Opel Astra Sports Tourer Electric huren kopen

De beste Sports Tourer die er is?

Zijn opvallende schoonheid is voldoende om zelfs de hardste harten te laten smelten. Maar deze schoonheid is niet oppervlakkig. Het digitaal uitgeruste interieur van de Astra Sports Tourer Electric zorgt voor comfort, gemak en welzijn. 
Opel Astra Sports Tourer Electric huren kopen

Een rijervaring als geen ander​

Kruip achter het stuur, druk op de startknop en ontdek met je eigen ogen wat we bedoelen. Onmiddellijk. Superresponsieve versnelling en adembenemend rijgedrag. Je zult je keer op keer verheugen op je volgende rit! 

Opel Astra Sports Tourer Electric huren kopen

Premium comfort en ruimte

In de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric geniet je van het hoogste comfort en van royale en veelzijdige ruimte. Dankzij het innovatieve Intelli-Space systeem kun je hem slimmer laden door gebruik te maken van de slimme opbergvakken of bagagenetten. Zo kun je de 1.553 liter bagageruimte optimaal benutten. De vlakke laadvloer en 40/20/40 neerklapbare achterbankleuning met Easy-Fold functie geven je nog meer flexibiliteit.
Opel Astra Sports Tourer Electric huren kopen

Laat de kracht vrij

Het hart van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric wordt gevormd door een lithium-ionaccu van de nieuwste generatie – 102 cellen met hoge energiedichtheid en geavanceerd warmtebeheer voor een lange levensduur en een groot bereik. Hij is uiterst compact en perfect geïntegreerd in het chassis, waardoor hij een laag zwaartepunt heeft voor een uitstekende rijdynamiek zonder afbreuk te doen aan de rijpositie of de binnenruimte.  

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Een ruime station wagon
  • Leuk rijgedrag
  • Zuinig

Minpunten

  • Beperkte batterijgrootte
  • Harde ophanging op oneffenheden
  • Harde plastics in interieur

Conclusie

Eindelijk een elektrische station wagon van Europese makelij. De Opel Astra Sports Tourer Electric combineert een ruime en praktische koffer aan een volledig elektrische aandrijflijn. De prestaties zijn levendig en hij stuurt goed; ook het comfort is uitstekend. Vooral zijn zuinig karakter valt positief op, maar door de beperkte batterijgrootte in vergelijking met alternatieven, vertaalt het zich niet in een ruimere actieradius. Ook op vlak van laadsnelheid worden er geen nieuwe maatstaven gezet. De Opel Astra Sports Tourer Electric doet wat het moet doen, gaat niet op zoek naar excessen. Het is een verstandige keuze waarmee je enerzijds nergens opvalt, anderzijds nergens uit de toon valt.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Astra Electric
413 km — 54,0 kWh — 9,3 sec 0 – 100 — 156 pk (100 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse