info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE OPEL ASTRA ELECTRIC

Eenvoudig elektrisch.

De puurste Astra ooit. Alle opvallende kenmerken, hightech en de moderne stijl van de nieuwe Opel Astra, nu met de bevrijdende kracht van een 100% puur elektrische aandrijving.
Opel Astra Electric huren kopen

Het beste van het beste?​

Wij denken van wel. Dankzij zijn opvallende schoonheid slaagt hij erin om zelfs de harten van de moeilijkste klanten te doen smelten. En zijn schoonheid is niet oppervlakkig: zijn digitaal gestroomlijnde interieur creëert een gevoel van comfort, gebruiksgemak en welzijn. 
Opel Astra Electric huren kopen

Een rijervaring als geen ander​

Kruip achter het stuur, druk op de startknop en ontdek met je eigen ogen wat we bedoelen. Onmiddellijk. Superresponsieve versnelling en adembenemend rijgedrag. Je zult je keer op keer verheugen op je volgende rit! 

Opel Astra Electric huren kopen

Bestuur hem op jouw manier

Personaliseer je rijervaring: De nieuwe Opel Astra Electric brengt responsief vermogen aan je vingertoppen met 3 rijmodi die passen bij je reis, wegomstandigheden en humeur. De Sport-modus maximaliseert de rijdynamiek, de Eco-modus optimaliseert de efficiëntie en de Normal-modus brengt beide in evenwicht. Dat alles zonder lokale CO2-uitstoot en met een geruisloze motor en een topsnelheid van 170 km/u.
Opel Astra Electric huren kopen

Ontketen de kracht

De nieuwe generatie lithium-ionbatterij vormt het hart van de Opel Astra Electric: 102 cellen met een hoge energiedichtheid en geavanceerde warmteregeling voor een lange levensduur en een groot rijbereik. Deze zeer compacte en perfect in het chassis geïntegreerde batterij zorgt voor een laag zwaartepunt en een uitstekende rijdynamiek, zonder afbreuk te doen aan de bestuurderspositie of de binnenruimte.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Zuinig
  • Leuk rijgedrag
  • Degelijk totaalpakket

Minpunten

  • Beperkte batterijgrootte
  • Harde ophanging op oneffenheden
  • Harde plastics in interieur

Conclusie

De prestaties zijn levendig en hij stuurt goed; ook het comfort is uitstekend. De Astra Electric is een fijne en degelijke elektrische auto. Vooral zijn zuinig karakter valt positief op, maar door de beperkte batterijgrootte in vergelijking met alternatieven, vertaalt het zich niet in een ruimere actieradius. Ook op vlak van laadsnelheid worden er geen nieuwe maatstaven gezet. De Opel Astra Electric doet wat het moet doen, gaat niet op zoek naar excessen. Het is een verstandige keuze waarmee je enerzijds nergens opvalt, anderzijds nergens uit de toon valt.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Astra Electric
418 km — 54,0 kWh — 9,2 sec 0 – 100 — 156 pk (100 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse