Volkswagen ID.3

Na de Beetle en de Golf, stelt Volkswagen hun derde ‘wereldheersende’ wagen voor: de ID.3. Dit is de eerste in een lange reeks van ‘ID.’ wagens die we de komende jaren mogen verwachten. DE ID.3 is een elektrisch aangedreven wagen met de buitendimensies van diezelfde Golf maar vanbinnen even ruim als een Passat. Met een rijbereik van meer dan 400 km voor de versie met een 58 kWh batterij is dit een meer dan capabele wagen voor een vriendelijke prijs.

Nu in renting / shortlease vanaf
€800,00 / maand excl. BTW
Min 1 maand – max 6 maand – max 6.000 km

Details

Met de ID.3 begint een nieuw, dynamisch tijdperk in de wereld van de elektrische mobiliteit. Elektriserende prestaties, baanbrekend design, een rijbereik dat ruimschoots volstaat voor dagelijks gebruik en een CO2-neutrale mobiliteit, allemaal in één pakket. Voor mensen die op zoek zijn naar verandering. De toekomst staat klaar. Stap in.

Volledig verbonden

De digitale diensten van We Connect Start1 maken van de nieuwe ID.3 een connecteerde auto, want met de vast ingebouwde simkaart is uw auto altijd online als u het wenst. Realtime-verkeersinformatie, laadstations en hun beschikbaarheid, prijzen en openingstijden zijn zo allemaal binnen handbereik.

Elektriserende dynamica

De exclusieve speciale editie ID.3 1ST trekt vanuit stilstand in amper 7,3 seconden op van 0 tot 100 km/u1. Zonder schakelen, zonder vertraging. Alleen puur koppel. Vanaf de eerste meter. Zo bent u zelfs nog twee seconden sneller vertrokken dan met de sowieso al sportief afgestemde standaardversie.

Specificaties

Bereik

424 km (WLTP)

0 – 100 km/u

7,3 seconden

Vermogen

204 pk /  150 kW

Koppel

310 Nm

Opslagcapaciteit

1.267 liter

Zitplaatsen

5 zitplaatsen

Afmetingen (l/h/b)

4,26 m / 1,57 m / 1,81 m

Accu’s

58 kWh