info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE VOLKSWAGEN e-UP!

De kleinste Volkswagen. Groots met ruimte.

Een compacte auto vol grootse ideeën – dat is de Volkswagen e-Up!. Klein, en toch één van de ruimste en kleurrijkste in z’n klasse. Dankzij de zeer compacte driecilinder motor biedt de auto plaats aan vier volwassenen én hun bagage. Nog een pluspunt aan de up! is de integratie met je smartphone, zodat je altijd en overal connected bent.

voorstelling volkswagen e-Up 2

Dit is de up!

Een stadsauto in hart en nieren, zonder bang te zijn voor een flinke autovakantie. Helemaal naar je eigen smaak aan te passen, zowel vanbinnnen als vanbuiten. Ervaar zijn volwassen rijgedrag en verrassende ruimte zelf.

voorstelling volkswagen e-Up 2

Een interieur waar je happy van wordt

Hoe jouw e-Up! eruit komt te zien, bepaal je helemaal zelf. Het exterieur, maar zeker ook het interieur is namelijk helemaal te personaliseren. Van bekleding tot dashboard, zodat je altijd met een glimlach de weg op gaat.

voorstelling volkswagen e-Up 2

Slim in elk aspect

De e-Up! is niet alleen slim in zijn ruimte, maar ook in zijn functies. Je gebruikt gewoon je smartphone als navigatie- en multimediasysteem. Download de Maps & More app, zet je telefoon in de standaard en laat hem één worden met je auto.

Meer ruimte dan je denkt

Vanbuiten oogt de e-Up! misschien klein, maar vanbinnen is hij verrassend groot. Dat komt doordat de voor- en achteras extra ver van elkaar staan. Zo gaat er minder ruimte verloren aan de “moetjes”, en blijft er meer ruimte over voor jou.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Leuk rijgedrag
  • Combinatie stadswagen en elektrische aandrijving
  • Aardig voorkomen

Minpunten

  • Interieur voelt wat goedkoop aan

Conclusie

De Volkswagen e-Up! is een van de goedkoopste elektrische wagens op de markt. Hoewel de wagen met zijn compacte formaat vooral gericht is naar een leven in de stad, biedt de e-Up! een leuk rijgedrag op secundaire wegen en is verrassend comfortabel. Gezien de prijs had het interieur wat minder goedkoop mogen aanvoelen en wat luxueuzer uitgerust mogen worden. Maar las je hierover heen kunt kijken, beschik je met de Volkswagen e-Up! over een aangenaam rijdende elektrische stadswagen.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

e-Up!
260 km — 36,8 kWh — 11,9 sec 0 – 100 —  83 pk (61 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse