WAT JE MOET WETEN OVER DE TESLA MODEL Y

Gemaakt voor veiligheid

Net als iedere andere Tesla is Model Y ontworpen om de veiligste in zijn klasse te zijn. Het lage zwaartepunt, de stijve carrosserieconstructie en ruime kreukelzones zorgen voor een ongeëvenaarde bescherming. Met een verhoogde zitpositie en laag dashboard heeft de bestuurder een uitstekend zicht op de weg voor de auto. Het interieur van Model Y is eenvoudig en overzichtelijk, met een 15-inch touchscreen, Immersive Sound-systeem en een groot volledig glazen dak dat extra hoofdruimte en vrij zicht op de lucht biedt.

Plaats voor alles

Model Y zorgt voor maximale veelzijdigheid en biedt plaats aan vijf passagiers en hun bagage. Elke zitplaats op de tweede rij kan onafhankelijk worden ingeklapt om op een flexibele manier ruimte te bieden aan ski’s, meubels, bagage en andere voorwerpen.

Dual Motor

Tesla All-Wheel Drive is voorzien van twee ultra-alerte, onafhankelijke elektromotoren die digitaal het koppel naar de voor- en achterwielen regelen, voor een veel betere handling, tractie en stabiliteit. Model Y is capabel in de regen, sneeuw, modder en off-road.

Go Anywhere

Model Y is volledig elektrisch, dus u hoeft nooit meer brandstof te tanken. Als u de auto thuis ’s nachts oplaadt, is de batterij volledig opgeladen wanneer u ’s morgens wakker wordt. En ook onderweg kunt u de auto gemakkelijk opladen—bij ieder openbaar laadpunt of met het oplaadnetwerk van Tesla.

De toekomst van het autorijden

De Enhanced Autopilot-functies voor veiligheid en comfort zijn bedoeld om u te helpen bij de meest vermoeiende aspecten van het autorijden.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Veel actieradius
  • Verbluffende acceleratie, vooral van het Performance-model
  • Handig Supercharger-netwerk voor lange afstanden
  • Ruime zit- en laadruimte
Minpunten
  • Touchscreen-gerichte bedieningsinterface kan leiden tot afleiding van de bestuurder
  • Geen smartphone-integratie met Apple CarPlay of Android Auto
Conclusie

De Model Y is een van de weinige elektrische SUV’s binnen het bereik van de hogere middenklasse, en voor die prijs biedt hij een veel groter rijbereik, binnenruimte, laadcapaciteit en prestaties dan elke vergelijkbaar geprijsde concurrent. Naast het voertuig kan de waarde van over-the-air software-updates en het Supercharger-netwerk niet worden onderschat. De Tesla Model Y is een uitstekende crossover en een nog betere elektrische auto. Hij bouwt met succes voort op de stijl, de actieradius, de technologie en de waarde van de Model 3 en brengt nieuwe functionaliteit naar kopers die het uiterlijk, de ruimte en de mogelijkheden van een SUV willen.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Model Y Long Range
533 km — 75 kWh — 5,0 sec 0 – 100 — 441 pk (324 kW)

Model Y Performance
514 km — 75 kWh — 3,7 sec 0 – 100 — 562 pk (413 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse