WAT JE MOET WETEN OVER DE BMW I4

De eerste volledig elektrische Gran Coupé.

Als eerste volledig elektrische Gran Coupé combineert de BMW i4 uitstekende dynamiek met een hoog comfort en optimale dagelijkse bruikbaarheid. Uitgerust met de BMW eDrive-technologie van de vijfde generatie biedt de 5-deurs sportieve prestatiecijfers tot 400 kW/544 pk (BMW i4 M50). Met zijn groot rijbereik tot 590 kilometer (BMW i4 eDrive40) en het plaatsaanbod van vijf volwaardige zetels is hij de ideale metgezel voor elk traject.

BMW Curved Display

Het nieuwe BMW Curved Display in de BMW i4 voegt het 12,3 inch instrumentenpaneel en het 14,9 inch Touch Control Display samen tot een modern uitziend, groot weergavescherm, dat ergenomisch rond de bestuurder is gebogen.

Met 100% groene stroom geproduceerd

De productie van de BMW i4 vindt consequent duurzaam en uitsluitend met behulp van groene stroom plaats. Daarbij worden in de hoogspanningsaccu van de BMW i4 bewust geen zeldzame aardmetalen toegepast.

Ruimtecomfort met 5 zitplaatsen

Als volwaardige vijfzitter biedt de BMW i4 achteraan plaats aan maximaal drie personen. Dankzij de royale hoofd- en beenruimte geniet u van optimaal zitcomfort.

Ook beschikbaar als i4 M50

Sportieve prestaties, onder hoogspanning: de BMW i4 M50 verenigt voor het eerst de innovatieve kracht van BMW M met die van BMW i.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Zeer goede actieradius
  • Interieur erg kwalitatief afgewerkt
  • Ook als M beschikbaar
Minpunten
  • Hoofdruimte op de achterbank is beperkt
  • Stoelverwarming alleen via touchscreen
  • Je moet van de grote grill houden
Conclusie

De eDrive40 heeft een uitstekend bereik en is behoorlijk snel, terwijl de M50 een van de best presterende en best bestuurbare EV’s op de markt is, met een goed bereik. Koppel dit aan een royale binnen- en laadruimte plus een goed ontworpen en luxueus interieur, en je hebt een zeer verleidelijke luxe EV, hoewel je betaalt voor het merk BMW. Een voortreffelijke elektrische auto.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

i4 eDrive40 590 km — 80,7 kWh — 5,7 sec 0 – 100 — 340 pk (250 kW) i4 M50 510 km — 80,7 kWh — 3,9 sec 0 – 100 — 544 pk (400 kW) Vind alle info over deze wagen op de website van BMW België. Ga naar BMW.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse