info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE FORD MUSTANG MACH-E

De eerste volledig elektrische Mustang.

Van geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie tot geavanceerde connectiviteitsfuncties en innovatieve ontwerpdetails: de Mustang Mach-E zorgt voor een moeiteloos plezierige rij-ervaring waarbij u centraal staat. Stap in de stijlvolle, verfijnde cabine met een slim sleutelloos toegangssysteem en E-Latch-systeem. Binnen vindt u tal van geavanceerde technologieën om uw elektrische rijervaring te verbeteren.

MagneRide® actieve ophanging

De actieve MagneRide®-ophanging past zich 1.000 keer per seconde aan en houdt de Mach-E GT stevig vast aan het asfalt. De MagneRide®-dempers zijn gemaakt met een intuïtieve magnetische vloeistof waardoor ze zich snel kunnen aanpassen aan een veranderend wegdek. Zo rijdt u elke keer zelfverzekerd en soepel.

E-Latch-systeem

Ze hebben de deurhendels van de Mustang Mach-E verwijderd om een elegant, gestroomlijnd ontwerp te creëren. Wanneer u nu uw voertuig nadert, herkent het systeem uw telefoon of sleutel met afstandsbediening en verlicht het een knop op de deurstijl. Druk op de knop om de deur te openen. Wanneer uw vertrekt, zullen de deuren automatisch vergrendelen.

Rijmodi

Met uw Mustang Mach-E kunt u uw rijervaring naar wens aanpassen. Drie verschillende rijmodi – Active, Whisper en Untamed – veranderen het geluid van de motor, de omgevingsverlichting en zelfs het reactievermogen van uw elektrische SUV om hem perfect aan uw stemming aan te passen.

Next Generation SYNC

Next Generation SYNC is een communicatie- en entertainmentsysteem dat via de cloud is verbonden. Cloudconnectiviteit maakt geavanceerde routeplanning en spraakherkenning mogelijk. En met draadloze smartphone-integratie, elektrisch voertuigoplaadbeheer, een intuïtief 15,5 inch touchscreen en nog veel meer, ervaart u een nieuwe wereld van connectiviteit via uw auto.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Goed rijgedrag
  • Trekt bijzonder snel op
  • Goede range
  • Goed werkend infotainment systeem
Minpunten
  • Beperkt aantal verstelmogelijkheden van de voorstoelen
  • GT-model kan zijn topprestaties alleen leveren in 5-seconden intervallen
Conclusie

Het is een Mustang! Het is een SUV! Het is de volledig elektrische Ford Mach-E! We wisten niet wat we konden verwachten toen we hoorden dat Ford bezig was met een elektrische Mustang SUV, maar we zijn zeker blij dat hij bestaat. Met aantrekkelijke rijeigenschappen, geen uitlaatgassen en over-the-air software-updates op een enorm touchscreen in het midden, rijdt en ziet de Mach-E eruit als een auto van de toekomst.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Mustang Mach-E – RWD – 70 kWh
440 km — 70 kWh — 6,0 sec 0 – 100 — 269 pk (198 kW)

Mustang Mach-E – RWD – 91 kWh
610 km — 91 kWh — 6,0 sec 0 – 100 — 294 pk (216 kW)

Mustang Mach-E – AWD – 70 kWh
400 km — 70 kWh — 6,0 sec 0 – 100 — 269 pk (198 kW)

Mustang Mach-E – AWD – 91 kWh
540 km — 91 kWh — 5,0 sec 0 – 100 — 351 pk (258 kW)

Mustang Mach-E – GT – 91 kWh
500 km — 91 kWh — 4,0 sec 0 – 100 — 487 pk (358 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse