WAT JE MOET WETEN OVER DE POLESTAR 2

Alles wat een elektrische wagen hoort te zijn.

Vanaf nu beschikbaar bij Move2Green: de langverwachte Polestar 2. Deze volledige elektrische 5-deurs fastback combineert een top design met verbluffende prestaties en autonomie. Wij hebben meerdere wagens beschikbaar voor korte termijn verhuur. Polestar is een bedrijf dat breekt met traditie. Volgens Polestart moet een auto opvallen omdat elk onderdeel weldoordacht is. Daarom hebben ze de Polestar 2 zodanig ontworpen dat zelfs het kleinste detail een doel heeft. Wat niet essentieel is, hebben ze weggelaten. Wat rest zijn pure, progressieve prestaties.

Verhuur op korte termijn – 15.000 km/6 maand – excl. BTW

890 EUR / maand

Een nieuwe kijk op reflectie

Het design van onze kenmerkende zijspiegels optimaliseert hun uiterlijk en functionaliteit. Door de omkasting rond het glas minimaal te houden, zijn de spiegels maar liefst 30% kleiner, wat de aerodynamische prestaties van de wagen verhoogt. De zijspiegels kunnen omlaag kantelen voor een beter zicht bij het achteruitrijden.

Google ingebouwd

De Polestar 2 is uitgerust met Google Automotive Services. Dit betekent dat je aanwijzingen kunt vragen en het navigatiesysteem de meest efficiënte route voor je berekent, rekening houdend met batterijlading en laadpunten. Dankzij de stembediening van Google Assistent kun je helemaal focussen op het beste aspect van elke rit: het rijden met de wagen zelf.

High Performance Audio

Gespecialiseerde bas-drivers en tweeters zorgen voor een accurate weergave, met over het hele spectrum beduidend minder vervorming. De air woofer-technologie van de Polestar 2 tilt de precisie naar een ongekend niveau en produceert een puur basgeluid dat staat als een huis en nooit rommelig of beukend wordt. Het High Performance Audio-systeem pompt 250 watt vermogen door acht luidsprekers.

20 inch gesmede lichtmetalen velgen

De gesmede 20 inch lichtmetalen velgen van het Performance-pakket hebben een uitzonderlijk laag onafgeveerd gewicht. Hierdoor kunnen ze sneller op en neer bewegen, wat resulteert in een betere wegligging en maximaal contact met de weg. Gesmede velgen zijn ontwikkeld voor optimale prestaties en zijn lichter en sterker dan gewone lichtmetalen velgen. Het gepolijste Y-spaakontwerp benadrukt het assertieve en toch discrete karakter van de Polestar 2.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Mensen zullen je nastaren
  • Elegante en intuïtieve technologie
  • Strak en comfortabel interieur
Minpunten
  • Actieradius is beperkt ten opzichte van concurrentie
  • Wegligging niet altijd even soepel
Conclusie

De Polestar 2 heeft een goed ingericht interieur, overzichtelijke technologie en een solide combinatie van elektrische prestaties en prijs. Maar als u rondkijkt in de klasse van de luxe elektrische auto’s, vindt u misschien een concurrent die een meer innemende rijdynamiek of betere prestaties biedt voor minder geld.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

2 Standard Range – Single Motor
474 km — 67,0 kWh — 7,4 sec 0 – 100 — 231 pk (170 kW)

2 Long Range – Single Motor
540 km — 75,0 kWh — 7,4 sec 0 – 100 — 231 pk (170 kW)

2 Long Range – Dual Motor
483 km — 75,0 kWh — 4,7 sec 0 – 100 — 408 pk (300 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse