info@move2green.be 0498 54 65 06

BINNENKORT BESCHIKBAAR

OP DE BELGISCHE MARKT

MOST ANTICIPATED

Hier kijken we naar uit

polestar 3

Polestar 3

Het automerk Polestar van Volvo zit niet stil. Eind 2021 komt de opvolger van de volledig elektrische Polestar 2 in de vorm van deze crossover/SUV. Het model zal veel van de onderliggende technologie gebruiken van zijn fastback broer en daar zijn wij zeker niet rouwig om. Verwacht dus supersnelle accerelatie gekoppeld aan een ruim en kwalitatief interieur.

Lucid Air

Deze Amerikaanse Lucid Air wordt samen met de Audi Sportback GT een van de duurste auto’s uit de lijst.  Maar dan krijg je ook wat. Een wagen die onder de 10 seconden de kwartmijl doet, die vlot meer dan 600 km ver moet geraken en dit in alle luxe. Voorlopig verslaat deze wagen met zo’n specificaties alle andere.

Hoe gaan we te werk?

Dat elektrische wagens aan populariteit winnen is nu wel duidelijk. Steeds meer merken brengen batterij elektrische auto’s op de markt. Hieronder geven we een alfabetisch overzicht van wagens die we binnenkort op de Belgische markt kunnen verwachten. We geven telkens de vermoedelijke maximum specificaties en indicatieve vanaf prijs mee. Daarnaast beperken we ons tot wagens die in een zeker aantal geproduceerd zullen worden. We vermijden prototypes en exclusieve wagens die niet betaalbaar zijn voor de meeste mensen. Wil je nog meer info over één van deze of andere elektrische wagens? Twijfel dan niet ons te contacteren.

WORDT VERWACHT

Binnenkort beschikbaar

Aiways U5

Audi A6 e-Tron

BYD HAN

Citroën ë-SpaceTourer

Dodge Charger ev

Mercedes-Benz eCitan

MG4

MINI Aceman

NIO EL7

NIO ET5

NIO ET7

Opel Rocks-e

Peugeot E-308

Peugeot e-Traveller

Rolls-Royce Spectre

SERES 5

SERES 7

Skoda Enyaq Coupe iV

smart #1

Subaru SOLTERRA

Tesla Cybertruck

Tesla Roadster

Toyota bZ4X

Toyota PROACE Shuttle

Volvo EX90

Interesse in één van de wagens?

Zie je jezelf wel rondrijden in één van deze nieuwe wagens of heb je je oog laten vallen op een EV die al op de markt is? Contacteer ons en we helpen je op je zoektocht naar de ideale electrische wagen aan de beste prijs.

Contact Us
Tim helpt je aan je nieuwe wagen