info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE CITROEN Ë-C4 X

Elegant en uniek concept

De New Citroën ë-C4 X Electric legt de nadruk op interieurruimte en een serene totaalervaring dankzij een overvloedige knieruimte op de achterbank en een ruime koffer van 510 liter.

Opvallende stijl

De stijl van de New Citroën ë-C4 X Electric durft de traditionele definities van compacte koetswerken te trotseren om u een innovatieve en tegelijk opvallende wagen te bieden: een design op een tweesprong die het elegante silhouet van een fastback combineert met de moderne uitstraling van een SUV, en ook de tijdloze verfijning en de ruimte in een vierdeurs.

Hoogstaand comfort

Binnenin de New Citroën ë-C4 X Electric genieten de bestuurder en zijn passagiers van een ongeëvenaard gevoel van sereniteit, comfort en ruimte dankzij de Advanced Comfort-ervaring van Citroën.

Rijhulp- en veiligheirdssystemen

De New Citroën ë-C4 X Electric biedt een waaier van de nieuwste rijhulptechnologieën. Tot wel 20 geavanceerde systemen verbeteren de veiligheid aan het stuur en verminderen de stress van de bestuurder, maar zeker ook van de passagiers.

Advanced comfort zetels

De brede en behaaglijke Advanced Comfort®-zetels zijn voorzien van een speciaal, versterkt schuim van 15 mm en bieden een unieke combinatie van visueel, dynamisch en zitcomfort. De inzittenden hebben de indruk dat ze in een knusse zetel zitten, mooi op hun plaats gehouden worden en geïsoleerd worden van lawaai en oneffenheden in de weg. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Meer informatie:

Vind alle info over deze wagen op de website van Citroen België.

Ga naar citroen.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?