info@move2green.be 0498 54 65 06

WAT JE MOET WETEN OVER DE HYUNDAI IONIQ 6

Electrified streamliner

De Hyundai IONIQ 6 dankt zijn vormgeving aan de Prophecy Concept EV. Het sierlijk aflopende dak en het gestroomlijnde ontwerp benadrukken het sportieve karakter van deze unieke elektrische sedan.

Ruim 610 km actieradius

Dankzij zijn zeer aerodynamische design heeft de IONIQ 6 een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt van 0,21. De actieradius van de IONIQ 6 bedraagt ruim 610 kilometer.

Milieuvriendelijke materialen

Het interieur van de Hyundai IONIQ 6 zit boordevol milieuvriendelijke materialen, zoals ecologisch met plantaardige extracten bewerkt leder en stoffen gemaakt van gerecycled plastic en afval uit de oceaan.

Comfortabele cocon

Het interieur van de IONIQ 6, geïnspireerd door de Prophecy Concept EV, is grondig en zorgvuldig uitgedacht als een comfortabele cocon die iedereen een persoonlijke plek biedt.

Boat tail-vormige achterzijde

De onderscheidende boat tail-vormige achterzijde helpt de spoiler de neerwaartse kracht te versterken en vermindert bovendien de luchtweerstand voor een maximaal rijbereik.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Meer informatie:

Vind alle info over deze wagen op de website van Hyundai België.

Ga naar hyundai.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?