WAT JE MOET WETEN OVER DE BMW I7

Onovertroffen comfort op lange afstand

De eerste volledig elektrische BMW i7 combineert elektrische prestaties en multisensorisch entertainment tot een onvergetelijke rijervaring.

Innovatieve sfeer in de cockpit

Het multifunctionele bedieningselement van de BMW Interaction Bar loopt horizontaal over de hele cockpit. Met het 14,9‘‘ Curved Display vervolledigt het de multimediale ervaring.

Entertainmentsysteem achteraan in groot formaat

Achteroverleunen en genieten: met het 31,3″ BMW Theatre Screen met geïntegreerde Amazon Fire TV creëert het entertainmentsysteem Experience achteraan een unieke bioscoopervaring.

Panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge.

Het panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge laat overdag veel licht in het interieur binnen. ’s Nachts creëert het door dynamische lichteffecten een onvergelijkbare sfeer.

Duurzaamheid in de nieuwe BMW i7

De in de hoogspanningsbatterij van de nieuwe BMW i7 verwerkte grondstoffen kobalt en lithium zijn afkomstig van verantwoorde winning, en er zijn geen zeldzame aardmaterialen gebruikt in de productie van de motor. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Meer informatie:

Vind alle info over deze wagen op de website van BMW België.

Ga naar bmw.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?